Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha túl sokat nyerek online...

Ha túl sokat nyerek online kaszinón korlátozhatnak vagy tehetnek valamit?

Figyelt kérdés

#rulett #szerencsejáték #rulett taktika
2020. dec. 6. 20:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat!
2020. dec. 7. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi lennék, hogy mi az a jó stratégia, amivel folymatosan nyersz. Én is próbálkoztam, duplázással, páros duplázással, szimulációt is csináltam rá, és elméletben jól néz ki, de a gyakorlatban kétlem, hogy lehetne alkalmazni.
2020. dec. 7. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Elméletben sem néz ki jól.
2020. dec. 7. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Elméletileg is csak pl. 1 eurót nyerhetsz vele, közben akár több milliót eurót kockáztatva :)
2020. dec. 7. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:

"Jelenleg ott vagyok, hogy minden nap megdupláztam a pénzem eddig és ha így folytatom még pár nap és egy átlag ember havi fizetése is lazán kijön. Ilyen esetbe akkor már lehet bármi?"

Kedves kérdező!

Ez nem egy módszer, sem pedig stratégia. Ezt úgy hívják, hogy kib.szott nagy mázli!

Ha ugyanis működő stratégia lenne, akkor hosszú távon sok ember alkalmazná és élne meg fényesen ebből, ami a kaszinók végét jelentené.

Rengetegen vannak, akik összekeverik a pár napig tartó szerencsét a működő stratégiával. Ez valószínűleg annak a következménye, hogy teljesen tehetségtelenek a matekhoz, és nem értik, hogy a véletlenszerűségnek éppen az a lényege, hogy ha sokat játszol, akkor egy veszteséges sorozat tuti biztosan utolér majd akkor is, ha már két hónapja minden nap szerencséd van. És akkor az, hogy mennyit veszítesz, csak azon múlik, hogy képes leszel-e megállni.

Rövid távon lehet nyerni a ruletten, hiszen a progresszív tétes módszerek arról szólnak, hogy az ember lényegében pénzzel vásárol magának nagyobb nyerési valószínűséget. De ez csak valószínűség, nem garancia, és a valószínűség azt jelenti, hogy hosszú távon akkor realizálódik életszerűen, ha néha nem jön be. És minden rövid távon nyerési eséllyel kecsegtető módszer természetes velejárója, hogy az alaptőkéd kevés százalékát van esélyed megnyerni. Tehát hosszú távon ne is álmodj napi szintű duplázásokról, mert teljesen irreális. Sőt, hosszú távon még az sem működik, hogy minden nap csak 1%-kal megnöveld az alaptőkédet. Mert eljön majd a pillanat, amikor úgy érzed, hogy a kaszinó csal, és elenyeri az összes pénzedet, bárhogy is raksz tétet. Pedig nem csal. Csak jött egy veszteséges szériád. És ha ilyenkor nem tudsz megállni, és nem fogadod el a kisebb veszteséget, akkor elveszítesz MINDENT!

2021. júl. 15. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:

10esnek uzenem hogy teved. Nem ugy működik a roulette, az élő krupies biztos nem, hogy a szamitogep az ossztet 97%at osztja vissza. Es garantaltan el tesz 3%profitot..

Az rtp egy elméleti visszaosztasi szam, tehat ez csak vegtelen szamu jatek utan eri el vagy kozeoiti meg az erteket. Siman lehet rovidtavon kevesebb vagy akar 100%folotti ami ugye veszteseget jelent.

Ha en egyedul beulok roulettezni es 10000bol 20000et csinálok akkor ez a roulette szempontjabol 200%os rtp.. De ez csak egy adott intervallumban igaz. Ha egyszerre 10en jatszanak es mindenki a.pirosra tesz, akkor abban a korben piros eseten szinten 200%os rtp lesz.

Viszont 100millio porgetes utan ez az rtp lesz 97%.

Ugyanigy mukodnek a nyerogepek. A videoslotson fentvannak, havonta frissitve, az aktualis honap soran a nyerogepek rtp-i. Van amelyik 100%feletti, tehat tobb nyeremenyt adott mint ami az ahavi ossztet.. Nyilvan valamikor majd jon olyan honap amikor csak 90%lesz ez es igy egyenlitodik ki az a 96%, ami a valodi vegtelenszamu progetes utani rtpje.

2021. júl. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!