Ki írja automatikusan ha van elérhető. Csak rà kell kattintani
2020. nov. 29. 03:02
2/9 anonim válasza:
A termék oldalán fel vannak tüntetve az elérhető kuponok, de eladótól függően lehet alkudni is, úgy jellemzően nagyobb kedvezmény érhető el.
2020. nov. 29. 08:45
3/9 anonim válasza:
Vásárolsz kupont. Van mindenféle, pl. 1 dollárért veszel kupont ami 20 dollár vásárlás felett ad 2 dollár kedvezményt...
Alkudozni max. nagy mennyiség vásárlásakor tudsz.
2020. nov. 29. 09:32
4/9 anonim válasza:
"Alkudozni max. nagy mennyiség vásárlásakor tudsz"
Ez hülyeség, én legutóbb 1db laptoptáskát alkudtam pl. $14.33-ról $9.99-re. 10 rendelésből mondjuk 6-7-szer simán tudok alkudni.
2020. nov. 29. 09:46
5/9 anonim válasza:
Én 2db IP kamerát rendeltem múlt héten, ~49 dollár lett volna és 10 dollárt tudtam alkudni belőle. Egyáltalán nem kell nagy mennyiséget rendelni.
2020. nov. 29. 09:56
6/9 anonim válasza:
#4-5: Ti hogyan alkudoztok? Régen lehetett olyat, hogy fizetés nélkül lehetett rendelést "leadni", ekkor meg jelent ott a rendelések között, csak oda volt írva hogy fizetésre várakozás van, és ekkor fel lehetett venni az eladóval a kapcsolatot. Most viszont ezt már nem lehet. Csak simán írtok egy levelet az eladónak? És válaszol is? Én mostanában úgy 10-nek írtam sima üzenetet, igaz nem alkudozás céljából, egyszer sem válaszoltak...
2020. nov. 29. 11:12
7/9 anonim válasza:
#6 de igen, lehet most is igy, ahogy leirtad. Az a lenyeg, hogy "Waiting for payment" statuszba keruljon a cucc, irsz az eladonak es tudja modositani az arat (ha akarja).
Jelenleg 2 modjat ismerem ennek:
- fizetesnel olyan bankkartya adatokat adsz meg, amin nincs (eleg) penz, ekkor letrejon a rendeles es waiting for payment statuszba kerul
- PayPal fizetesi modot valasztasz, de mikor atiranyit a PayPal fizeteshez, nem fizetsz, ekkor is waiting for payment statuszba kerul
2020. nov. 29. 11:25
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, én az első módszert használom, amit 7-es írt.
OTP-nél a rendes bankszámlám mellett van "web" számlám, amihez tartozik webkártya. Ezen általában nem tartok pénzt (csak akkor utalok rá amikor fizetni akarok valami nagyobb dolgot online) és ezt szoktam megadni rendelésnél, mikor alkudni akarok.
2020. nov. 29. 11:43
9/9 anonim válasza:
Dettó, hülye aki kifizeti a kirakott árat alin. Filléres cuccoknál persze nincs értelme, de 30-40 dolláros tételeknél megéri mert simán tudsz 10-30%-ot alkudni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!