Hogyan tudnám elrendezni a szüleimnek, hogy a csekkek automatikusan levonásra kerüljenek a kártyájukról?
Ettől van egyszerűbb. Csekk alkalmazással a telefonnal "lefényképezed" a csekket, kifizeted.
iCsekk mobilalkalmazás
ma 09:18
A díjnetet már jó pár bank törölte a fizetési lehetőségei közül.
Ma 09:21
Ezt most nem értem. Online kártyás fizetést írtam. Ott lehet fizetni, bank nem szól bele.
Közműszolgáltató tudja magát onnét törölni.
Ettől függetlenül én a csekkmentes opcókat javaslom, mert a szolgáltatók felszámolják a csekk kiállításának és postázásának díját. Ha nem használod akkor feleslegesen fizeted.
"Nyilván ez akkor opció ha átalánydíjat fizet, nem diktálja havonta a fogyasztást."
Nyilván akkor is opció, ha diktálja a fogyasztást, csak vagy nem kell limitet beállítani, vagy elég magas limitet kell megadni, amibe belefér a változó havidíj
Nekem legalábbis gond nélkül megy csoportosról a gázszámla, nyáron 1000 forintot von le, télen meg a többszörösét, de a limitet még sosem érte el
Látom, régi a kérdés, de hátha valakinek hasznos lesz.
A szolgáltatók felé kell jelezni, hogy elektronikus számlát kérsz, ez kijön minden hónapban a megadott email címre, és az összeget el tudod utalni a netbankon keresztül az adott szolgáltató számlájára.
Évek óta így csinálom, probléma sosem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!