Internetes vásárlásnál ez vonatkozik társasjátékokra is?
Ugyebár, amit neten rendelek, azt 14 napon belül indoklás nélkül visszavihetem és visszaadják a pénzt.
Ez vajon társasjátékra is érvényes? Mert az utóbbi években nagyon sok olyan tarsast sikerült vennem, aki leírása szerint jó, de amúgy meg unalmas, vagy egyenesen egy ki nevet a végén valami klassz keretsztorival.
Így gondoltam vennék egyet online karácsonyra és ha nem jön be a gyerekeknek, akkor vissza is vinném.
Hol írtam én szállítási költségről? De segítek, becopyzom: "Kapásból elbukja a szállítási, csomagolási terhekkel kapcsolatos időt, ember dolgozik vele, feladja".
Amúgy attól mert van személyes átvétel, a háttérben még emberek dolgoznak azon, hogy te csak bemenj és könyvtárként használd őket...
Kérdező! Webáruházban dolgozom.
Ügye nem baj, ha leírom:
A visszaadott, visszaküldött termék megy a levesbe. Nem lehet eladni mégegyszer.
Tehát igenis van vesztesége a boltnak.
Az egyéb gerinctelenségedre nem térek ki, de az is megérne egy misét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!