Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiválasztási napon mire lehet...

Kiválasztási napon mire lehet számítani ezek alapján?

Figyelt kérdés

Kaptam egy levelet egy álláspályázatommal kapcsolatban, aminek ez lesz a menetrendje:

10:00 Érkezés

10:00 – 10:30 Captain teszt kiértékelése

10:30 – 11:00 Prezentáció

11:00 - 11:15 szünet

11:15 - 12:00 1. csoportos feladat

12:00 - 12:15 visszajelzés

12:15 - 12:55 ebéd (pizza)

13:00 - 13:50 2. csoportos feladat

14:00 - 14:15 visszajelzés

A prezentáció szekcióban egy rövid személyes bemutatkozást szeretnénk meghallgatni, illetve az ágazattal és a céggel kapcsolatos jövőbeni tervedre vagyunk kíváncsiak. Mindenkinek egyénileg 30 perce van a prezentációját előadni, valamint a feltett kérdésekre válaszolni.

A Captain teszt kiértékelésénél mire kell/lehet számítani (amit kitölteni amúgy agyhalál volt)?

Mire lehet/kell számítani az ilyen kiválasztásos csapatmunkás interjúkon?

A prezentáció vagy összejön, vagy nem, de ezt a Captain teszt értékelését nem igazán tudom hova tenni.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2020. dec. 1. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten captain teszttel nem dolgoztam még, de a kiértékelés alatt egy rövid tájékoztatást, beszélgetést kell érteni, ahol elmondják, hogy a teszten milyen eredményt sikerült elérned, milyen kompetenciákban vagy erős, stb. A csoportos feladat igazából bármi lehet, a cél az, hogy feltérképezzék, hogy a jelölteknek milyen az egyéni hozzáállása a csapathoz, milyen a csoport dinamikája, ki milyen szerepet ölt magára. A pozíciótól függ, hogy mire van szükségük. Én azt javaslom, hogy add önmagad a csoportos feladatoknál, ha egyébként nem vagy kezdeményező, irányító típus, akkor ne akard magadhoz ragadni a vezetést, és fordítva. Abban próbálj meg villantani, amiben erős vagy csapatmunka esetén, ezt próbáld meg végiggondolni.
2020. dec. 1. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!