Olyan oldalakat keresek amivel kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni? Részletek lent
Figyelt kérdés
Ami kikötés: Lehessen Paypal kifizetést kérni, maximum 10000 Ft a minimum kifizetés.2020. nov. 27. 23:06
1/7 anonim válasza:
Ha ilyet találsz, az valószínű lehúzás, csak óvatosan.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán, Olyanok válaszát várnám aki foglalkozik is ilyen oldalakkal,témával. Én már 3 oldalról vettem le körülbelül 15000 Ft-ot.
2020. nov. 29. 22:36
3/7 anonim válasza:
Ha olyan ügyes voltál, hogy találtál ilyen oldalt, ez után is menni fog gyik-en feltett kérdés nélkül is.
4/7 A kérdező kommentje:
Többet nem találtam, ezért is kérdeztem meg, hogy hátha ismer valaki még azokon kívül amiket én ismerek. Amúgy nem tudom feltűnt-e de nem az volt a kérdés, hogy hol találok még ilyen oldalakat.
Megint csak magamat tudom idézni mert én ennyire "ügyes" vagyok (veled ellentétben aki csak azért van itt, hogy belekössön az emberekbe) ahogy te mondtad:
"Olyanok válaszát várnám aki foglalkozik is ilyen oldalakkal,témával."
2020. nov. 30. 14:37
5/7 anonim válasza:
Nem nehéz beléd kötni, még a kérdésedet sem tudtad megfogalmazni, mivel ez egy állító mondat kérdőjellel a végén 😂 ha meg azokon az oldalakon kívül szeretnél, amit te magad találtál, közölnöd kellett volna mik azok, amiket már használsz, hogy azokon kívül ajánljanak neked. A fejedbe nem látunk bele.
6/7 A kérdező kommentje:
Direkt nem írtam oda aminek én használok mert akkor abba kötöttél volna bele, hogy ha már tudok oldalakat miért nem használom azokat. Állító mondat végére meg azért tettem kérdőjelet mert ahhoz, hogy ki tudd írni a kérdést kell legyen benne kérdőjel. De örülök, hogy találtál magadnak valami hobbit te élettelen.
2020. dec. 1. 12:02
7/7 anonim válasza:
Ha itt rászűrt, ki fog dobni cégeket ill. oldalakat véleménnyel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!