Ebay űrlap kitöltése?
Szevasztok,ebayen már vásároltam jópár dolgot, nemvolt semmi probléma, viszont most eladni szeretnék amihez már jópár kérdésem lenne,föleg az eladási űrlap kitöltéséhez.
Konkrétan ezek érdekelnek, illetve privátban kérdezném a többi dolgot ha akad itt egy gyakorlott eladó:
Payment options - itt melyiket érdemes kipipázni, ha mindet kipipázom akkor bármivel fizethetnek?
Sales tax- ez nekem kell használni?
Return optionsot kell nekem használni?
Hol tudom beállítani hogy a díjakat honnan szedje le? Ha pay-pal-t állítom be díjakra, de ha nincs rajta penz viszont bankartyat mar hozzacsatoltam akkor a bankkartyarol pay palon keresztul lehuzza a penzt?
"Ha pay-pal-t állítom be díjakra, de ha nincs rajta penz viszont bankartyat mar hozzacsatoltam akkor a bankkartyarol pay palon keresztul lehuzza a penzt?"
Ezt most nem teljesen értem. Ha eladni szeretnél, nem a te Paypal-odról vonják a díjakat, mármint a fizetési összeget. Ha eladási űrlapot töltesz, akkor azt a fizetési opciót jelölöd ki, hogy mit fogadsz el másoktól mint fizető opció. Paypal a leggyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!