Ha felhívtak, hogy valami rejtvény kitöltésem tavaly jó lett és nyertem nagy ajándékokat és időpontot is adtak mikor kihozzák és több embernek is itthon kell lennie akkor ez valami átverés?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 10:01
1/7 anonim válasza:
Az. Ez egy csoportos MLM beszervezés lesz. Vagy öregezési, betörési, behatolási kisérlet.
2/7 anonim válasza:
Még szép hogy átverés, jó esetben csak rátok sóznak valamit sok szàzezerert. Amúgy hihetetlen hogy még mindig vannak emberek akik ilyeneket képesek beengedni.
3/7 anonim válasza:
Azért kell több embernek otthon lenni, mert előadást fognak tartani a termékeikről. Az ajándékot meg akkor kapod meg, ha vásárolsz több tízezer forint értékben valami szart, amire semmi szükséged. Egyszer voltam egy ilyen előadáson, a nagymamám mindenképp el akart menni, én meg inkább elkísértem, nehogy aláírjon valamit. Egy kb 500 forintos sarokreszelő volt az ajándék, és 60 ezer forintnyi vackot kellett volna megvenni. Még a nagymama is azt mondta utólag, hogy kár volt elmenni.
4/7 anonim válasza:
én inkább az átverésre tippelek, beörni így nem nagyon szoktak, mond meg nekik hogy kukutyinban laksz az utálomazátverősparasztokat utca 313 szám alatt. És a társaság pedig 6 pitbull és 5 kuvasz lesz.
5/7 anonim válasza:
Átverés, ha igaz lenne miért kell a társaság? Amugy is ilyen nincs, ki is töltöttél egyáltalán valamit?
6/7 A kérdező kommentje:
Ők azt mondták hogy egy rejtvényt töltöttem ki. Időpontra pontosan hogy mikor. Én már nem emlékszem, mert nagyon sok kérdőívet töltök ki. De hát mindegy nekem is gyanús. Csak azért írtam, hogy valaki járt-e már így.
2020. okt. 8. 12:15
7/7 anonim válasza:
Valami reklám, amúgy ha megvan a telefonszám amiről hívtak, ilyenkor érdemes rákeresni, lehet hogy megtudsz ezt azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!