Nehéz egyetem mellett hogyan és mennyit dolgoztatok? Tudtatok félretenni?
Az orvosiban gondolkodom, de a szüleim nem támogatnának, ha egyetemre megyek, szerintük elpazarolt idő.
Tudom, hogy az első 2 év nagyon nehéz, de azt követően sem lehet dolgozni menni? Aki dolgozott az mit dolgozott, ami még valamennyire hozzá is ad az egészhez?
Ha csak önköltségesre vennének fel, akkor nem járna ösztöndíj és diákhitelből kellene megoldanom.
Inkább feladnátok az álmotokat vagy ezt a "nehezebb" utat választanátok? Légyszi indokoljatok is. Nagyon örülnék, ha hasonló tapasztalattal rendelkezőek írnának.
Köszönöm :)
Az, hogy mennyit tudnál dolgozni egyetem mellett az egyéni teherbírásodtól is függ.
3-4. évtől teljesen reális a diákmunka, változó arányban illetve a munka sajatossagaitól függ. Valamelyik egyetemi klinika a legnyilvánvalóbb munkalehetőség, de van aki hostess vagy irodai munkát csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!