Munkanélküliek, nektek mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy az Állás keresési járadékot ti mikor kapjátok?
2020. nov. 22. 18:18
2/6 anonim válasza:
Én még nem kaptam meg, sok a papírmunka gondolom ...
Munka téren pedig semmi új. Nincs olyan munka, ahova felvesznek. Vagy nagyon extrának kell legyél, mert fiatalként szarnak a fejedre jelenleg vagy csak kulimunkákra hívnak vissza. De arra is csak akkor, ha nem kell utánad sokat fizetni. Ha már több papírod van, akkor túlképzett vagy és figyelembe se vesznek.
3/6 anonim válasza:
#2 na és van versenyképes végzettséged, vagy csak a hisztivel dobálózól?
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3., én átérzem a helyzetét 3 okj-és végzettségem van köztük 1 egészségügyi +van egy nyelvvizsgám németből, és semmit nem érek vele... Valahol közlik, hogy nincs tapasztalatom túl fiatal vagyok, valahol meg még válaszra sem méltatanak...
2020. nov. 22. 23:23
5/6 anonim válasza:
Egészségügybe nem vesznek fel??? Hagyjuk már...
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5. RTG asszisztens vagyok nem ápoló, csúnyán mondva ránk nincs annyira szükség...
2020. nov. 23. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!