MBVK árverezesi oldalára akarok regisztrálni, de jövőheten nemtudok személyesen a végrehajtohoz menni, elég ha családtagot küldök meghatalmazással h regisztráljon helyettem?
Minden adat nála van, csak sajna dolgozom végig a héten és csütörtökön van egy lakás akció vége amire licitálni akarok csak sajna előtte regisztrálni kell
Köszönöm a válaszokat! :)
Hat mégse sikerült
Eloleget elutaltam, néztem az utolso percig h lesz.e rá licit de nem tett senki
Letezik h nem én kaptam meg?
Hogy lehetséges ez
A 8-as válaszomban világosan leírtam:
"A licitnek a minimum árat el kell érnie - egyébként nem érvényes az árverés."
Az előleg egy dolog, az csak azt jelenti, hogy komolyak a szándékaid és licitálni akarsz.
Ha az árverésnél nem léptél be és nem írtad be a minimum árat, akkor érvénytelen az árverés. Privátban elküldenéd, hogy melyik volt az? Akkor alaposabban meg tudnám nézni (gondolom csak elmentetted, ha már vége is van)
Aha azthittem eloleget elkuldom az mar automataba licitál minimum árral hisz az a legalacsonyabb
Az fasza árveres lejárt már, gondolom akkor eluszott így
Más nem licitált rá
Akkor megint feleslegesen irkáltam, próbáltam segíteni :-(
Annyira "bírom, hogy jön valaki, kérdez valamit, próbálok segíteni, ő meg annyi fáradságot sem vesz, hogy legalább megfogadja azokat, amit leírok, tanácsolok.
Bocs, kérdező, most kiakadtam, mert pont letojtad azt, amit írtam - így ne csodálkozz, ha nem sikerült:
"mielőtt regisztrálsz, olvasd el a licitálási feltételeket, mert különben jókora meglepetések érhetnek."
Na mindegy, lassan majdcsak leszokok róla, hogy másnak segítsek, ingyen és bérmentve, ráadásul feleslegesen :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!