MBVK árverezesi oldalára akarok regisztrálni, de jövőheten nemtudok személyesen a végrehajtohoz menni, elég ha családtagot küldök meghatalmazással h regisztráljon helyettem?
Minden adat nála van, csak sajna dolgozom végig a héten és csütörtökön van egy lakás akció vége amire licitálni akarok csak sajna előtte regisztrálni kell
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor kb le is késted a dolgot, ugyanis az árverés vége előtt 3 nappal a végrehajtó számláján kell lennie az árverési előlegnek.
Nem tudom, egyáltalán elolvastad-e a licitálási, árverésben való részvétel feltételeit?
Pl. azt, hogy ha véletlenül megnyernél egy árverést, akkor 15 napon belül ki kell fizetni a vételárat: nincs "kölcsönt veszek fel, majd a bank utalja, stb."
Arra sajnos nem tudom a választ, hogy jó-e a meghatalmazott, de én a helyedben nem bíznám ezt másra.
Ja, és 6 ezer ft kell a regisztrációhoz.
Jah licitalashoz bekell fizetni azt az eloleget ami felvan tuntetve
Értem
Hát még beleférek a 3napos ciklusba holnap
Ne haragudj, de ha már a licitálási, árverési feltételeket nem olvastad el, akkor legalább AZT, AMIT ÉN ÍRTAM, legalább azt olvasnád el rendesen... :-(
"az árverés vége előtt 3 nappal a végrehajtó számláján kell lennie az árverési ELŐLEGnek."
És 15 napon belül kell kifizetni a teljes vételárat: nem azt, ami ott van az árverésnél MOST megadva, hanem, pl ha egy házra 500 ezer ft van megadva, akár 1 millió 500-ezerre is felmehet.
De láttam már olyant is, hogy 50 ezerről ment fel 500 ezerre - szóval nem annyi pénzzel kell rendelkezned, amennyi az árverésnél van leírva, hanem annyival, amennyiért licitálsz.
De többször nem írom le ugyanazt: mielőtt regisztrálsz, olvasd el a licitálási feltételeket, mert különben jókora meglepetések érhetnek.
Igen
De erre az ingatlanra nem fog licitálni senki, ez 100% így induljunk ki ebből
Van a kikialtasi ár és van a minimum ár
Mi a lényege ezeknek?
Értem
Ha az árverésnél nem licitál csak 1 személy, akkor a licit tárgyát megtudja szerezni minimum áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!