A nyerj autót nyereményjátékon hány sorsjegyed van?
Figyelt kérdés
Ha már korábban is játszottál kb mennyi szokott lenni atlagosan?2020. nov. 20. 11:32
21/26 Koplárovics Béci válasza:
Ja, hogy csak a 0-nál nagyobb szám az elfogadható. Elnézést, nem volt kiírva.
"De nem mindegy nektek hogy en mit csinalok es kinek adom ki az adataimat? "
Nekem mindegy, én a játék szervezőin túl csak plusz egy vagyok, aki téged palimadárnak néz. De ez téged állítólag nem zavar.
22/26 anonim válasza:
Szerintem nem kamu. Én játszom vele és ma lett meg a 200. sorsjegyem :D. Csinátam egy kérdőívet amit kb másfél hétig bíráltak és most van rajta 500 valamennyi kitöltés szóval az 5 sorsjegyet ér de még nem számolták hozzá ez eddigiekhez. Pedig már 1 hete ennyi kitöltés van rajta. Nem változik.
23/26 A kérdező kommentje:
Ajánlom figyelmetekbe Nektek skik itt hülyéztek engem jóformán, hogy Facebookon és Instagramon lesz élő közvetítésben a sorsolás. Dec.7. Reggel 10:55-től. :) :) :) :) (a virus miatt kivetelesen)
2020. dec. 5. 23:06
24/26 A kérdező kommentje:
Fixen nyernen rajta, de tiszta gazbvolt a sorsolas..
2020. dec. 7. 11:17
25/26 Koplárovics Béci válasza:
He?
Na, ugyanannyi autót nyertél, mint én?
26/26 anonim válasza:
Na akkor indulhat a pereskedés. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!