A nyerj autót nyereményjátékon hány sorsjegyed van?
Figyelt kérdés
Ha már korábban is játszottál kb mennyi szokott lenni atlagosan?2020. nov. 20. 11:32
11/26 anonim válasza:
Nekem 105 van eddig. Erre én is kíváncsi lennék kinek mennyi van. Neked mennyi? Vagy az ismerőseidnek.
12/26 A kérdező kommentje:
Nekem 137 van. Csináltam két kérdőívet is, de vagy egy hónapig nem is hagyták jóvá, azóta pesig 0 kitöltés van mindkettőn. Nekem ez tavaly is fura volt, pesig nem keveset vesződtem vele..
2020. nov. 25. 14:04
13/26 anonim válasza:
Igazi iq fighter vagy kérdező, gondolom az ilyenfajta emberek szokták megosztani az olyan postokat facebookon, amikben Bill Gates szétosztja a vagyonát D:
14/26 A kérdező kommentje:
Mondom csak azért játszok mert egy ismerősöm is itt nyert autót! Mi kozod hozza amugy mit csinalok?
2020. nov. 25. 19:47
15/26 anonim válasza:
Kérdező!
Az ugye megvan, hogy az eddig befutott 14 hsz.-ból 4 alkalommal te osztod az észt, aztán van 1(!) hozzád hasonló, a többi 9 viszont mind egyértelműen hülyeségnek tartja ezt a "nyereményjátékot?
Ezen azért elgondolkodhatnál......... ;)
16/26 A kérdező kommentje:
Hord el magad te elettelen :D
2020. nov. 25. 20:42
17/26 Koplárovics Béci válasza:
Én nagyon úgy érzem, hogy ugyanolyan színű autót fogunk nyerni mindketten!
(ps: nézd vissza a korábbi válaszom)
18/26 A kérdező kommentje:
Akkor pl pereskedj már velük hs ennyire érdekel. Szerinted a közjegyző minek? És azt érted hogy személyes ismerősöm (nem ismerosom ismerose) nyert?? Lehet nem en fogok nyerni, de valaki fog, ez biztos!!
2020. nov. 25. 21:30
19/26 Koplárovics Béci válasza:
Én minek pereskedjek? Nem is lenne miért. Az én adataimat nem adták el senkinek, engem nem hitegettek nemlétező nyereményjátékokkal, szóval nekem nincs miért perelnem.
20/26 A kérdező kommentje:
Azért mert szerinted kamu! Ha igazad van, jol fogsz jarni. De nem mindegy nektek hogy en mit csinalok es kinek adom ki az adataimat? Nincs eletetek vagy mivan? Sose valaszoltam olyan kerdesre ami nekem nem volt kompetens
2020. nov. 25. 21:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!