Mi a teendő abban az esetben ha a megrendelt termékből nem a kért mennyiséget (1db) küldték meg, hanem pont hogy többet? Köteles vagyok ezt jelezni a bolt felé amennyiben a számlán is csak 1db szerepel?
Minek kéne amúgy jeleznie?
Még akkor is, ha ők kérnék, hogy elnézést, tévedésből több cuccot küldtünk, a többit küldje már vissza - még akkor is mondhatná, hogy nem, kérem, én csak egyet kaptam. Hogy bizonyítanák, hogy márpedig A CSOMAGBAN ennyi meg ennyi volt, ha se a számlára, se a csomag kísérőokmányára nincs ez ráírva? Ez nem egy átutalás, ahol nyoma van, hogy pontosan ki, mikor, mennyit utalt át.
A másik, hogy nem is vagy te köteles nyomon követni, hogy mit küldtek, mert lehet, hogy te csak megrendelted egy ismerősöd részére és rögtön tovább is ajándékoztad neki úgy ahogy volt, nemde..? Stb.
Intézzék el a leltárhiányt a saját hülye munkatársukkal aki a csomagokat összeállítja, nem ebbe fognak belerokkanni.
Egy érv van, hogy szólj nekik, ha amúgy tetszik a szolgáltatás és máskor is akarsz rendelni onnan. Lehet, hogy megdícsérnek a becsületességedért és adnak valami kedvezményt. De persze valószínűleg nem, csak akkor már kérni fogják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!