Mi a teendő, ha nem jó amit rendeltem a marketplace-ről, írtam az eladónak, de nem tudott mit mondani, és pár mondat után lehordott és letiltott. Ilyenkor mit tudok tenni?
Látatlanban nem is lett volna szabad rögtön egy tucattal venned.
Kérdés, hogy mit akarsz elérni. Ha kereskedő volt, ott a fogyasztóvédelem. Ha magánszemély, de nem adott róla számlát, akkor felnyomod a NAV-nál mert kereskedelmi tevékenységet végez adózatlanul, és azt is szarul csinálja.
Ha magánszemély, de nem adott róla számlát, akkor felnyomod a NAV-nál mert kereskedelmi tevékenységet végez adózatlanul, és azt is szarul csinálja.
Van egy összeghatár, amin belül magánszemély is eladhatja a tárgyait, és adóznia sem kell érte. De lehet próbálkozni, hátha.
Kellett értékelnem, és nem adtam rá semmi jót. A maszkokat meg elajándékoztam a családban, és kolleganőm unokáinak. Így 3 gyerek örült neki. Ennyivel elengedtem a dolgot.
És lett egy másik varrónő, aki gyönyörű, pamutvászonból készült felnőtt, rendes méretű maszkokat készít, és még olcsóbban is, csak tőle fogok rendelni ha kell még.
A párom utálta a maszkokat hordani, de mivel mindenhol kötelező, munkahelyen is, muszáj volt rendelni, meg nekem is csak 1db volt, amit minden nap mostam. Amiket rendeltem, ezeket örömmel hordja, mert kényelmesek, és olyan a mintájuk, amilyet kiválasztott, autós, tűzoltós, hajós, stb. Én is szeretem, mert van szép virágos, vagy halvány rózsaszín-fehér pöttyös, lila pöttyös, rózsaszín virágos, stb. mindet nagyon szeretjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!