Megéri tippmixen tippadókra előfizetni?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor hop érdemes próbálkozni?2020. nov. 11. 15:22
2/8 anonim válasza:
Nem. Tippadókra akkor érdemes hallgatni, ha biztosít róla, hogy le van fizetve az adott meccs. Viszont ezek a proli facebookon hirdető tippadók csak a pénzedet veszik el.
5/8 anonim válasza:
En adok neked tippeket. Ha profitban zarsz akkor utolag fizetsz.. Nem kell előre. 😂
6/8 anonim válasza:
Szerinted ha valaki tényleg olyan biztos tippeket tud minden nap mint amit hirdetnek a Facebookon akkor minek árulja? Fogja megteszi minden nap csak 50000-el és él király módra a nyereményből. Mindegyik csak lehúzza az embereket, nem véletlen hogy pl nem lehet hozzászólni a posztokhoz amiben hirdeti a csodálatos prémium eredményeit. Egyébként meg a most éppen Facebookon nagyon futó "Tippmixtippek 1x2" valójában ugyanaz a személy aki éveken át húzta az embereket "NTT" néven, csak azt már kénytelen volt feladni mert olyan rossz híre lett. Itt is található róla pár kérdés, ott megnézhető valójában mennyire tuti tippeket küld havi 20000-ért.
7/8 hookuszpook válasza:
Ha tippet veszel, az sem biztos nyeremény. Benne van a nevében, hogy az is tipp. Felelősséget biztosan nem vállal érte. Az eddigi válaszokkal teljesen egyetértek.
Ha nyerni akarsz, nem tippelni, akkor a fogadás módszert kell jól megválasztani. A hátránya, hogy nem lehet egy fogadással milliókat nyerni, de mivel minden fogadás nyer, így azért azt hiszem nem egy rossz módszer. Ha ez érdekel, akkor írj privátban, küldök egy linket, ahol részletesen olvashatsz róla. Ingyen. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hasonló válaszokra számítottam :D. Csak azért kérdeztem, mert haverom aki egyáltalán nem ért a focihoz, de mindenből pénzt akar csinálni befizetett egy ilyenre és kíváncsi voltam megéri-e neki. De már tudom, hogy nem, mert mindennap mondja, hogy hogyan bukta el a mixet. Mutatta is, hogy mikre raknak, hát inkább nem mondok semmit
2020. nov. 22. 12:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!