Miért vesznek az emberek ennyi lottót? A napokban egy lottózó előtt parkoltam és fürtökben álltak az emberek a lottózónál. Nem látják hogy esélytelen az hogy nyerjenek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 10:01
21/30 anonim válasza:
Hát nem tudom, a férjem néhány hete 959 ezret nyert, és bár hülyeségnek tartom, hogy minden héten vesz egy szelvényt, de szerintem perpill pluszban vagyunk.
22/30 anonim válasza:
Egyszer nyertem 5-ös lottón 600.000 Ft-ot. Nem esélytelen. A főnyeremény tuti bunda, de kisebb összegeket lehet nyerni. A skandinávon szinte minden második héten nyerünk.
23/30 anonim válasza:
Matek órán kiszámoltuk mennyi az esélye az 5-ös lottón nyerni. Kb egyenlő volt a nullával. Aki ezek után is lottózik nem lehet egy észlény.
24/30 anonim válasza:
Én nem cigizem, nem lottózom. Szóval elég sokat szoktam nyerni.
25/30 anonim válasza:
Gondolom csak a fődíjat számoltatok,azt persze nem, hogy ha vkinek 5-se van például és nyer milliókat :) mellesleg akinek olyan a helyesírása, mint neked, az sem lehet egy észlény
26/30 anonim válasza:
További jó pénz bukásokat te nagy ész lény! :)
27/30 anonim válasza:
Látszik, hogy matekból sose lehettél a topon. :D de ezen már nem is csodálkozom a ki jelentéseid után.
28/30 anonim válasza:
Magyarul beletrafáltam és most kínodban röhögsz magadban? :) Gondoltam. Jah és mérnök vagyok, biztos nem tudom kiszámolni, nem mintha te példálóznál a magántanárnőd okfejtésével ;) szánalom
29/30 anonim válasza:
Matek alapjai? :) mikor azzal vagizol, hogy a magántanárnő kiszámolta, hogy a lottó főnyereményt (5-ös vagy 6-os lottó?) mennyi esély van megnyerni, de azt már elfelejtetted hogy a 3-as,4-es, 5-ösre mennyi esély van,miközben azzal elég szép summát lehet nyerni :) volt már 4-esem és 5-ösöm os, úgyhogy tudom.Ilyen az, mikor egy általános iskolás keménykedik a neten hölgyeim és uraim
30/30 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!