Miért vesznek az emberek ennyi lottót? A napokban egy lottózó előtt parkoltam és fürtökben álltak az emberek a lottózónál. Nem látják hogy esélytelen az hogy nyerjenek?
Nem látják, mert lúzerek. Egyrészt mert ettől várják életük jobbra fordulását. Elhiszik hogy nyernek, amire az esély megvan, de soha nem fog bekövetkezni, legalábbis ahhoz 400 évig kellene élni, amire jó esetben visszanyeri a befizetett lottószelvényeinek árát.
Én minden héten nyerek! Nem veszek soha lottót, így a rá költött összeg minden héten a zsebembe marad.
De nagyon jó hogy ennyi hiszékeny lúzer ember van, és baromira gazdagok, ha van minden héten kidobnivaló pénzük az ablakon, lottóra.
Egyszer egyszer lehet venni játékból, mondjuk 2 szelvény évente. De rákattanni ostobaság.
8:
Mint írtam, teljesen irracionális, de ettől még előfordul, hogy csinálom. Az ember nem lehet mindenben racionális, ez csak egy fajta szórakozás. Félévente otthagyom egy doboz cigi árát, na bumm, biztosan rendkívül buta vagyok emiatt. Megjegyzem, amennyi időt pazaroltál erre a kérdésre, ha minimálbéres is vagy, már többe került neked ez az idő, mint egy lottószelvény ára. Neked az okozott élvezetet most, hogy lebutázhattál embereket.
Többségében tippmixelnek, ahol tapasztalatom szerint jobban jön a pénz, ha van egy kis ráérzésed.
Továbbá, ha az esélyt sem adod meg annak, hogy pénzhes juss, akkor biztos, hogy nem fog megtalálni a szerencse. Helyette beletolsz havonta X összeget, és lehet, hogy életed során valamelyik hónapban megtalál a szerencse.
14:
13-as vagyok. Biztosan nem jön ki annyi neked, csak nem számolod. Egyszerű matek, a nyereményeket a befizetésekből osztják szét. Ezzel azért nem árt tisztában lenni, ha játszol. Én tudom, hogy "pénzkidobás", de néha azért játszok, hogy fantáziálhassakm
17:
Mennyi ideje játszol? Mert előbb-utóbb ki fog jönni, hogy buksz rajta, hacsak nem azon kevesek közé kerülsz, akiknek 4-esük vagy 5-ösük lesz egyszer.
Ez a kérdező egy faék egyszerűségű ember, valami szektába kéne belépnie :)
Sose sajnáltam 1-2 ezer forintot hetente egy kis szórakozásra, ha valakinek ez annyira hiányzik, akkor talán többet kéne kukáznia, vagy mittudom én miből tengeti a nyomorúságos életét :)
A múltkor volt egy hármasom az ötöslottón, vagy 25e, már több hete abból játszom, úgyhogy ingyen is van. Igen, tudom, ki is vehettem volna, de képzeld el komán, nekem még ekkora összeg se hiányzik hó végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!