Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek ennyi lottót? A napokban egy lottózó előtt parkoltam és fürtökben álltak az emberek a lottózónál. Nem látják hogy esélytelen az hogy nyerjenek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 8. 10:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem esélytelen.
2020. nov. 8. 10:26
 2/30 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbbüknek az is esélytelen, hogy tisztességes munkával boldoguljanak az életben.A szerencsejátékot látják az egyetlen kitörési lehetőségnek az anyagi kilátástalanságból.Az esély valóban kicsi,néha mégis összejön egyeseknek egy nagyobb nyeremény. Én sem lottóztam soha,meg semmi ilyesmi nem érdekelt meg nem is fog. De például az egyik barátom nyert 5 millát kaparóson. Egy cigó család meg akiket ismertem 20-at,mondjuk nekik nem tartott sokáig a lóvé.Szóval ezért nem lehet azt kijelenteni, hogy tiszta hülye aki lottózgat vagy sorsjegyezik mert van néha akinek bejön.Viszont legalább ennyien vannak akik szerencsejátékfüggök lettek,elbukták szinte mindenüket, eladósodtak, az életüket tönkretették vele,ismerek ilyen embert is.Én nem hiszek a szerencsében, abban legalábbis biztosan nem, hogy komoly összeghez jutnék ha játszanék.Én a kitartó munkában hittem, ezért mentem ki németbe melózni, be is jött a dolog. Mások meg például a tőzsdei kereskedésben látják a boldogulás útját,sokan így keresik hülyére magukat,ilyen ez.
2020. nov. 8. 10:32
 3/30 anonim ***** válasza:
68%

Ha az esélyt se adod meg neki, akkor nem kell csodálkozni, ha nem nyersz. Én se gyakran lottózok, időnként rakok egy gépi szelvényt, amikor már 3 milliárd fölött van (1 mrdért nem érdemes játszani). Egy doboz cigi árát nem sajnálom rá, nem játszok minden héten és tuti akkor se fogok, amikor elviszik az 5-öst.

Nem játszottál még el a gondolattal, h mi lenne, ha megnyernéd a lottót?

2020. nov. 8. 10:39
 4/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem esélytelen. Én konkrétan nyertem nagyobb összeget és heti 1-3 szelvénnyel játszom. Az egy másik kérdés ha valaki 30-100.000Ft-ot játszik el havonta. Az tényleg butaság. Vagy inkább függőség.
2020. nov. 8. 11:01
 5/30 anonim ***** válasza:
48%
A lottó a hülyék adója.
2020. nov. 8. 11:38
 6/30 anonim ***** válasza:
48%

Az emberek irracionalisan viselkednek többnyire.

Ilyen a faj. 😁

2020. nov. 8. 12:03
 7/30 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen irracionális, én mégis veszek néhány havonta egyszer egy-egy szelvényt, hogy elfantáziálhassak azon, hogy milyen lenne megnyerni a főnyereményt. Szóval egy fajta szórakozás.

Az más kérdés, hogy majdnem minden embernél ott egy okostelefon, otthon a számítógép, és mégis sokan a lottózóban veszik. Értem én, hogy az idősek, de fiatalok is, náluk nem értem.

2020. nov. 8. 12:07
 8/30 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna, hogy ennyi buta ember van. Az itteni válaszokból kiindulva tényleg ez az állam egyik adóztatási módja. Mindenki önként bégetve adja oda a pénzét, a legelemibb matematika ismeretek hiányában
2020. nov. 8. 12:11
 9/30 A kérdező kommentje:
Vagy az itteni válaszolók is tudják hogy buták, csak az álmodozás felülírja a butaságuk miatti szégyenérzetüket?
2020. nov. 8. 12:12
 10/30 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, te meg egy lúzer vagy :-) Soha nem nyertél, és soha nem is fogsz.
2020. nov. 8. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!