SunMoney vélemények?
@15:53
Gyakorlatilag ugyan ezzel az üzleti modellel bukott meg egy másik cég hogy pilótajátékot űz. Csak ott azzal kábították a gyanútlan balekokat hogy a megvásárolt csomagjaikból közösségi bitcoin farmolás folyik. Csak hát ennek a cégnek nem volt semmiféle bitcoin farmja.
nekem mindig az tetszik, amikor még le is hülyézik az embert meg kioktatják, hogy márpedig én nem értek ehhez...:D
ugyanez volt a kairos-nál is :D meg 3-as is azt hiszem, tudom miről beszél, azzal kapcsolatban is kioktattak, mert hogy milyen hiteles, webkamerán lehetett élőben nézni, ahogy egy csomó világító kis izé van, hogy azok a bányász rigek :D aztán egyik napról a másikra kiírták a facebook oldalukra, hogy a btc felezés után már nem éri meg nekik ezt a bizniszt folytatni és felszámolják a farmot, természetesen a befektetett pénzeket meg majd utalják az érintetteknek vissza...aztán kommentben már megy a hiszti, hogy a pénz meg csak nem jön visszafelé...
Ha nem is piramis, akkor sem jó üzlet.
Évi 4% hozamért cserébe csak a hülyék bízzák a pénzüket arab offshore cégre.
Ha csalás van benne akkor az az, hogy több teljesítményt adtak el, mint amennyijük valójában van.
Ezt támasztja alá az is, hogy már az indulás óta korlátlanul lehet venni wattokat, holott egy-egy naperőmű korlátozott teljesítményű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!