Van Magyar ügyfélszolgálat vagy egy használható e-mail cím, ahol a PayPalt el lehet érni? Mindenütt azt olvasom, hogy lépj be a fiókodba, de én nem tudok, mert rossz a telefonszám és az hitelesítéshez szükséges SMS-t nem kapom meg.
Az ide íráshoz is be kell jelentkezni?
Hátha valaki tud segíteni, vagy a paypal olvassa és kapcsolatba lép veled.
Egyébként nem ezek az opciók jönnek fel, csak az SMS választható, email, biztonsági kérdés, telefonhívás nem?
Have us call you, Receive a text, Receive an email, Answer your security questions, Confirm through Facebook Messenger or Confirm your identity using Google.
Köszi, hogy próbálsz segíteni! A payPal közösségben kb. 10-en tették fel ezt a problémát, de ahogy látom érdemi választ nem kaptak!
De, lehet telefonhívást is választani, ahova a kapott kódot kellene beírni, de mivel az előhívót rosszul rögzítettem, nem jön be a hívás!
Ez szerintem a 22-es csapdája azaz a tuti biztonság:)
Itt nem kell bejelentkezni, ahhoz, hogy írj nekik.:
Csak rámész hogy nem tudsz bejelentkezni és feldobja a form-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!