Express one futár cég megbízhatóak?
Vigyáznak a csomagra és tényleg próbálják kézbesíteni is?
Volt rá példa más futárszolgálatnál nem várt 1 percet sem a futár és ment a francba
Azok vagyunk.
Amúgy mennyit kéne várnunk?
A neten eleg sok tapasztalat van roluk.
Ilyesmik: [link]
A regi neven (trans-o-flex) meg sokkal tobb, ezert is kellett nevet valtoztatni, hatha igy “lekopik” a “hirnev”...
Nekünk sokat szállítanak a céghez, mi elégedettek vagyunk velük.
Nem értem egyébként, hogy miért ne várna egy futár 1-2 percet. Én sosem találkoztam még ilyennel, max ha nem tudott leparkolni rendesen. Neki is az az érdeke, hogy gyorsan kézbesítse a cuccát, mert ha nem, másnap mehet újra.
Nem reprezentatív amit mondok de nekem jött már velük több csomagom és semmi bajom nem volt velük.
Korrekten segített felhozni a csomagot az első emeletre mindig a futár.
Nekem elég vegyes a kép. Eleve a kézbesítési napon, hajnalban írnak várható étkezést, akár reggel hét órát. Erre elég nehéz készülni
A futárok egy része normális, hív telefonon, átütemez, ha gond van, de volt, hogy az ablakból néztem végig, hogy az előzetesen nem telefonáló futár odajön a kapuhoz, megnyomja a csengőt, majd azonnal átdobja a kerítésen a csomagot és megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!