Van aki elhiszi ezt a bizzcoin-t üzletet?
Egy oldalon egy nő hírdette,hogy teljesen automatizált rendszer nem kell semmit csinálni mert a robot így fogalmazott csinálja helyetted. Na de ha ez így is lenne mi értelme lenne ha nem tanulsz belőle semmit hanem a rendszer automatikusan csinálja? Csak nekem túl szép,hogy igaz legyen?
Megtalálta pontosan így szól a szöveg
""Vírustól mentes"robot termeli a pénzem.
Hétfőn indítom,péntekig dolgozik.
Én meg vagyok elégedve a munkájával.
Neked is lehet ilyen robotod,ha
csatlakozol a rendszerhez.Kérj tőlem tájékoztatót!
Negatív hozzászólók,"shitcoin"-osok kíméljenek!"
Meg ezt a videót küldte [link]
Amúgy ebből a rövid idézetből is látszik hogy technikailag mennyire súlyosan dilettáns a néni.
"Vírustól mentes"robot termeli a pénzem."
Hogy ezt így külön kiemeli hogy vírusmentes, mintha ez valami hatalmas perk lenne. Ez olyan mintha egy márka úgy hirdetné az autóját hogy: "Ez a modell annyira jó, hogy ha kihozod a szalonból 0 km-rel, akkor nem fog kiesni belőle az első utcán a motor." :D
"Van aki elhiszi ezt a bizzcoin-t üzletet?"
Tudod mennyi palimadár van, aki nem akar semmit se csinálni, csak elkölteni a nagy lóvét? :)
Egyébként legyünk jóhiszeműek és higgyük el hogy a néni nincs tisztában vele hogy piramisjátékot reklámoz. Nem sokat ért ehhez az egészhez amiről beszél, csak a betanult sablonszöveget nyomja, de szeretnél elhinni hogy ez "az új Apple" vagy "az új Google" amibe ha elég hamar beszáll és szervezi be az embereket akkor ő is csilliomos lesz.
Mindenki szeretne életében egyszer "a nagy bizniszbe" beszállni, de aki nem ért semmihez, esetleg hiszékeny, megvezethető, azt könnyen beszippantják ezekkel a könnyű, gyors gazdagodási ígéretekkel.
Online és MLM munkalehetőségek Public Group | Facebook
www.facebook.com › groups
A csoport lényege, hogy olyan hirdetések kerüljenek csak megosztásra, amik ... Fedezd fel te is a BizzCoint ami egy egyedülálló és felhasználható kripto érme, ...
@14:14
Az meg van hogy amit a kérdező linkelt, annak semmi köze nincs a Bitcoinhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!