Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális, ha ilyen módon...

Normális, ha ilyen módon pörgetem a vidéki gazdaságot?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan szakmát sikerült választanom, amivel Magyarországon szinte kizárólag Budapesten lehet normálisan elhelyezkedni és megélni, azonban gyűlölök itt élni, de máshoz meg nem értek, és amúgy is jó vagyok a szakmámban, szóval a vidékre költözés nem reális. Az sem tetszik (bár természetesen megértem), hogy az ország lakossága egyre inkább Budapesten és főleg az agglomerációban törekszik élni, károsnak tartom a folyamatot.

Ezért aztán a havonta egyszer vagy kétszer esedékes nagybevásárlásokat, nagyobb tankolásokat, fodrászt, kozmetikust igyekszem vidéken, lehetőleg Pest vármegyèn kívül intézni. Például elmegyek fodrászhoz Salgótarjánba vagy a kiskunfélegyházi Lidl-be. Ha van időm, olyat is csinálok, amit Pesten is szoktam, például elmegyek edzeni. Ugyanez a ritkábban, fél évente, évente esedékes dolgoknál, például ruha, nagyobb háztartási gép vásárlása, ekkor a vidéki megyeszékhelyeket preferálom.

El tudok ezzel érni valamit?

ma 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
1 fecske nem csinál nyarat!
ma 17:07
 2/3 anonim válasza:
Nem normális.
ma 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ökológiai lábnyomodat mindenesetre frankón növeled vele, mert gondolom autóval mész és egy csomó üzemanyagot elpöfögtetsz, teljesen feleslegesen. A szolgáltatókat, bevásárlásokat Budapesten is intézhetnéd. Nem nagyon pörgetsz azzal semmit, ha te Salgótarjánban mész el a LIDL-be, ne álltasd magad.
ma 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!