Normális, ha ilyen módon pörgetem a vidéki gazdaságot?
Sajnos olyan szakmát sikerült választanom, amivel Magyarországon szinte kizárólag Budapesten lehet normálisan elhelyezkedni és megélni, azonban gyűlölök itt élni, de máshoz meg nem értek, és amúgy is jó vagyok a szakmámban, szóval a vidékre költözés nem reális. Az sem tetszik (bár természetesen megértem), hogy az ország lakossága egyre inkább Budapesten és főleg az agglomerációban törekszik élni, károsnak tartom a folyamatot.
Ezért aztán a havonta egyszer vagy kétszer esedékes nagybevásárlásokat, nagyobb tankolásokat, fodrászt, kozmetikust igyekszem vidéken, lehetőleg Pest vármegyèn kívül intézni. Például elmegyek fodrászhoz Salgótarjánba vagy a kiskunfélegyházi Lidl-be. Ha van időm, olyat is csinálok, amit Pesten is szoktam, például elmegyek edzeni. Ugyanez a ritkábban, fél évente, évente esedékes dolgoknál, például ruha, nagyobb háztartási gép vásárlása, ekkor a vidéki megyeszékhelyeket preferálom.
El tudok ezzel érni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!