Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mbvk árverésen hogy megy az...

Mbvk árverésen hogy megy az árverés menete?

Figyelt kérdés

Ha minimum ár 950.000 és kikiáltási ár 1.7m akkor ha rajtam kivul nincs más licitáló, mennyiért kaphatom meg legolcsóbban a házat?

Nem lakik bent senki

2020. okt. 14. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha eredmenytelen az arveres akkor akàr minimalarral is tudsz egyezkedni a vegrehajtoval. Kicsi az eselye higy egyedulikent licitalj.

Meg tudtad nezni az ingatlant belulrol is?

2020. okt. 15. 05:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezt az ingatlant kiírták már többször is árverésre senki se jelentkezett sose

Fixen nem fog jelentkezni senki most se

2020. okt. 15. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
A vegrehajtonal tudsz erdeklidni akar vissza is vonjak az arverest ha meg tudtok egyezni de ehgez kell az ados is, aki van higy ellenlabaskodik. Hiaba van kiirva az arveres meg a bejutas sem feltetlen biztositott àltala.
2020. okt. 15. 06:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Fixen betudok menni (rokoné a ház, nemérdekli és beenged bármikor)

Felhívom a vegrehajtot majd

2020. okt. 15. 06:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor az jobb megoldàs.Egyezkedjetek, kerje meg a vegrehajtot hogy szamolja ki a teljes koltseget, aztan adasvetelivel vedd àt a tartozasert cserèbe.
2020. okt. 15. 06:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Aztirjak tehermentesen kerul átirasra
2020. okt. 15. 06:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Hol lehet ennyiért házat kapni, és milyet?

Tényleg csak érdekel, nem fogok 2 gyerkkel lecuccolni sehova.

2020. okt. 15. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha árverezik akor igen 5 eredménytelen árverés után, a tartozás összegéről indítják az aukciót.

Arra az esetre írtam, ha nem akarod ezt kivárni, vagy tartani attól, hogy más is rád licitál magasabb összeggel, akkor meg tudtok egyezni, hogy átválallod a tartozást és Te törlesztd le a htelezők felé cserébe az adós meg ennek fejében átadja a tulajdonrészét Neked. Legalábbis családon belül mi így oldottuk meg. Tehermentesen 5 millióért hoztam el én is végül egy lakást.

2020. okt. 16. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!