Mbvk árverésen hogy megy az árverés menete?
Ha minimum ár 950.000 és kikiáltási ár 1.7m akkor ha rajtam kivul nincs más licitáló, mennyiért kaphatom meg legolcsóbban a házat?
Nem lakik bent senki
Ha eredmenytelen az arveres akkor akàr minimalarral is tudsz egyezkedni a vegrehajtoval. Kicsi az eselye higy egyedulikent licitalj.
Meg tudtad nezni az ingatlant belulrol is?
Igen, ezt az ingatlant kiírták már többször is árverésre senki se jelentkezett sose
Fixen nem fog jelentkezni senki most se
Fixen betudok menni (rokoné a ház, nemérdekli és beenged bármikor)
Felhívom a vegrehajtot majd
Hol lehet ennyiért házat kapni, és milyet?
Tényleg csak érdekel, nem fogok 2 gyerkkel lecuccolni sehova.
Ha árverezik akor igen 5 eredménytelen árverés után, a tartozás összegéről indítják az aukciót.
Arra az esetre írtam, ha nem akarod ezt kivárni, vagy tartani attól, hogy más is rád licitál magasabb összeggel, akkor meg tudtok egyezni, hogy átválallod a tartozást és Te törlesztd le a htelezők felé cserébe az adós meg ennek fejében átadja a tulajdonrészét Neked. Legalábbis családon belül mi így oldottuk meg. Tehermentesen 5 millióért hoztam el én is végül egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!