Valami egyszerű munka fiatalként?
Figyelt kérdés
Nappali tagozatos vagyok. Nem gondolok sokra legfeljebb havi pár 10 ezer forintra. Legjobb ha otthon végezhető lenne de ötletek kellenének inkább.2020. okt. 12. 22:34
1/3 anonim 

válasza:

Diákszövetkezeteket próbáltad már?
Nem hiszem, hogy bárki használható tanácsot tud majd itt neked adni, főleg, hogy azt se írtad le, kb merre laksz kb (Pest megye vagy BAZ megye), milyen munkára gondolsz, mennyi szabadidőd van az iskola mellett (Ami egyetem? Középiskola?)
2/3 anonim válasza:
Én is ilyet irtam ki, diákmunka keresés erre prostitúcióval kerestek meg. Jobban jársz ha inkább télleg diákszervezeteket keresel
3/3 A kérdező kommentje:
Debrecentől pár 10km-re egy kisvárosban. Középsuliba járok. Inkább informatikai munka pl: cégeknek excel vagy hasonló.
2020. okt. 13. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!