Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy angolul beszélő, művészi...

Egy angolul beszélő, művészi képzettséggel rendelkező fiatalként hogyan és mely (Nyugat-) európai országokban tudnék elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Prioritásom természetesen az lenne, hogy szakmán belül tudjak elhelyezkedni és megtudjak élni belőle...(nameg ideális helyzetben, hogy angolul is megértsenek. :D)

Hollandia ugrott be nekem legelőször, mivel ott a legtöbb angolt beszélő(társalgási szint), ami úgy 90-93%...Az egyesült királyságban 95+, de ott az angol a hivatalos nyelv -és úgy hallottam, nem könnyű munkát találni és ellenszenvesek a magyarokkal-.

Továbbá kicsit tanultam németül is és a holland nyelv megtanulásában gondolom, segít.

Sajnos nem tudom, hogy mennyire elfogadóak egyes országok a külföldiekkel(kifejezetten magyarokkal) szemben, valamint mennyire nehéz elhelyezkedni ott.

Olyan országra gondolok, ahol ha arról van szó, letelepedhetnék.(Jó az élet, szerelmes leszek stb...)

Szerencsére jó nyelvérzékem van, szóval ha nem is értik meg sokan az angol nyelvet, akkor is írhattok róla, mivel még szeretnék minimum egy nyelvet b2-es szinten megtanulni.(spanyol?, francia?...)

Tudom ezek is hiú álmok, de az se lenne ezek mellett rossz, ha nyáron nyár lenne, télen meg tél vagy akkor legyen mindig nyár. :P

2018. aug. 27. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Leginkább semelyikben. A művészet a nyugati urakat/hölgyeket illeti meg, nem a kelet-európait. A kelet-európai csak arra jó nekik, hogy hiány szakmákat töltsenek be, olyan munkákat amiket a nyugatiak vagy nem tudnak (pl. fejlesztő) vagy annyi pénzért egy nyugati ember nem vállalja, tehát az alja munkák. De művészt nem keresnek külföldről
2018. aug. 27. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Mosogatni akarhol
2018. aug. 27. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Mihez értesz, mi a végzettség?
2018. aug. 27. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég sok táncos életrajzában lehet olvasni, hogy nyugaton volt vezető táncos, például a rendkívüli Lőrinc Katalin a stockholmi Cullberg-balett, majd a Tanztheater Wien szólistája volt. Bár a táncosok nyelve a tánc.
2018. aug. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!