Fiatalként milyen Győrben élni?
Nyugat-Magyarország mentalitása (itt magasan kiemelkedik !Győr! nevezetű város) olyan, mint a budapestieké - talán rosszabb is -! Ezek tényleg azt hiszik, hogy ők szarták a spanyol viaszt! Pökhendi, lenéző, türelmetlen, a semmire büszkék "stílus" még magyar mércével is hihetetlen méreteket ölt! Nagyon jellemző arrafelé! Miközben semmilyen jelentős infrastrukturális különbség nincsen Győr és az ország másik végében fekvő nagyvárosok között. Azt gondolják, hogy ők Magyarország "civilizált részének" utolsó fellegvára! Miközben ugyanúgy tele van indiaiakkal, akik persze ugyanúgy nem tudnak viselkedni... Ráadás, hogy néha a magyarok sem (mondjuk ők legalább nem kötnek beléd ok nélkül)!
2 évet éltem, 1 éve sírva futottam haza. Elég volt belőle! Borzalom! Életem legrosszabb 2 éve volt!
# 3/4
Hova haza?
Én nem tudom így van e. Budapesti vagyok de soha eszembe nem jutott volna, hogy büszke legyek arra, ahol élek.
Másokkal se találkoztam ilyen mentalitással.
# 1/5
Egyetemen, gimiben voltak haverjaim/vannak. De ezen kívül nem tudom, ez a "tudsz barátkozni" hogy működik.
Nem vagyok az a típus aki fűhöz fához odamegy akár bárban vagy szórakozóhelyeken is.
Akárhány százalékot is kaptam, a 4. válaszoló tökéletesen bemutatja a "győri istenkirálycsászár" mentalitást!
Erről beszéltem...ezek tényleg büszkék a semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!