Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A fizetésed mekkora részét...

A fizetésed mekkora részét költöd lakhatásra?

Figyelt kérdés

Százalékban kifejezve, rezsi nélkül csak a bérleti díjat vagy a hiteltörlesztőt számolva.

Akik szülőkkel laknak még ne írjanak.

2020. okt. 7. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

A 0%-os válaszokat miért kell lepontozni?

Saját tulajdonú öröklakásban lakóknak csak rezsi van, a kérdező meg azt mondta, hogy arra nem kíváncsi.

Elárulná valaki, hogy a 0% miért rossz válasz? Mert azért elég sokan élnek az országban olyan ingatlanban, amit örököltek/kifizették már a hitelt, így 0% a lakhatási költség + rezsi

2020. okt. 8. 12:18
 12/17 anonim válasza:
Imádom, ahogy emberek leírják őszintén a személyi költési arányaikat, és leszavazzák őket:DD Mi nem tetszik benne?
2020. okt. 8. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Nemtudom feltűnt-e, de azok is 60% alattiak, akik nem 0%-ot írtak. :D Szóval erre a kérdésre kvázi nem érkezett értékelhető válasz. :D Szerintem ez a hasznos-nem hasznos értékelés úgy marhaság, ahogy van.
2020. okt. 8. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#12: igen, ugyanez van a nettó fizetés, a félretett pénz, és az összes többi hasonlónál.

Az ilyen ember a szavazás gombot irigykedésre használja, nem a válasz hasznosságának értékelésére (a kérdésre bármilyen 0-100% közötti válasz hasznos).

2020. okt. 8. 13:21
 15/17 anonim válasza:

#12 vagyok

Igen, tudom, hogy nem a %-át kell elsősorban nézni egy válasznak (hasznosság gyanánt).

Én inkább nem is válaszolok, ketten keresünk, saját lakásban, így csak a számlák vannak...de ezt nehéz felfogni/elfogadni pár embernek.😅

Korrekt válaszok érkeztek, csak rosszul szavaztak rájuk, vagy hogy fogalmazzak.

2020. okt. 8. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyébként vicces, hogy az emberek a 0%-ot lepontozzák, de ha valaki beírja, hogy a hitel a fizetése 10%-a, akkor ott semmi nincs...

Pedig egy 50 eztes hitelnél ez 500 ezres fizetést jelent, és azért manapság 50 ezerből nem sokan vesznek lakást, ahogy bérelni sem sok mindent lehet ennyiből :)

2020. okt. 8. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Gykn a szàzalèkokra nem kell adni a vàlaaz a lènyeg. Vagy megèrtik amit leírsz vagy nem. Kb ez az aràny nàlam is 51.000es törlesztővel. Màsik kèrdèsnèl be mertem irni hogy nem vagyok gazdag pedig a szeptemberi fizetesem nettó 3290 euro volt . 0% -ra huztak le pedig a covid miatt nem vettem ki szabadsàgot igy 4 honapra a szerződèses heti 2 szabadnapok szàma többe jött ki mint a havi ledolgozott nap, amit most egyben ki is fizettek. Igy dupla annyit kaptam mint 1 hónapban szoktam. Ha szoros èrtelembe vesszük akkor tehermentes hàzban èlünk igy 0% lenne, de mivel van kèt màsik ingatlan is ami a gyerekekè lesz es abbol az egyiken van 51.000es hiteltorlesztes beirtam ide, mert a jövedelmből fedezett kiadàs, mègse jó😂.
2020. okt. 9. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!