A fizetésed mekkora részét költöd lakhatásra?
Százalékban kifejezve, rezsi nélkül csak a bérleti díjat vagy a hiteltörlesztőt számolva.
Akik szülőkkel laknak még ne írjanak.
A 0%-os válaszokat miért kell lepontozni?
Saját tulajdonú öröklakásban lakóknak csak rezsi van, a kérdező meg azt mondta, hogy arra nem kíváncsi.
Elárulná valaki, hogy a 0% miért rossz válasz? Mert azért elég sokan élnek az országban olyan ingatlanban, amit örököltek/kifizették már a hitelt, így 0% a lakhatási költség + rezsi
#12: igen, ugyanez van a nettó fizetés, a félretett pénz, és az összes többi hasonlónál.
Az ilyen ember a szavazás gombot irigykedésre használja, nem a válasz hasznosságának értékelésére (a kérdésre bármilyen 0-100% közötti válasz hasznos).
#12 vagyok
Igen, tudom, hogy nem a %-át kell elsősorban nézni egy válasznak (hasznosság gyanánt).
Én inkább nem is válaszolok, ketten keresünk, saját lakásban, így csak a számlák vannak...de ezt nehéz felfogni/elfogadni pár embernek.😅
Korrekt válaszok érkeztek, csak rosszul szavaztak rájuk, vagy hogy fogalmazzak.
Egyébként vicces, hogy az emberek a 0%-ot lepontozzák, de ha valaki beírja, hogy a hitel a fizetése 10%-a, akkor ott semmi nincs...
Pedig egy 50 eztes hitelnél ez 500 ezres fizetést jelent, és azért manapság 50 ezerből nem sokan vesznek lakást, ahogy bérelni sem sok mindent lehet ennyiből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!