Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Édesanyám meghalt, és maradt...

Édesanyám meghalt, és maradt egy falusi szép állapotban levő ház, ami az öcsémé meg az enyém elvileg. Amíg a hagyatéki lesz, addig kit terhelnek a költségek?

Figyelt kérdés

Az öcsém szeretné, ha az övé lenne a ház, de nem tudja a felét kifizetni, én meg belementem így is, hogy legyen az övé, mert volt anyukámnak egy édes kiskutyája is, és megnyugodtam, hogy vigyázna őrá is.

Most azt találta ki, hogy még fél évig biztos nem költöznének oda, a kutyának kell helyet keresni, ami miatt megszakad a szívem, és gondolom megvárják, hogy mi lesz a hagyatékin, nem tudjuk mennyi tartozás lehet, de addig is hétvégente odamennek a házba. Én mit tudok tenni, hogy engem ne terheljenek az ő költségeik a hagyatékiig sem?

#örökség #hagyatéki előtti költségek
2020. okt. 4. 13:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem is csak a hagyatékin fogok tisztán látni mindenről, de ha megpróbált átverni, és kisemmizni, ő jár rosszul, mert akkor igényt tartok a részemre.
2020. okt. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!