Azért kérnek önéletrajzba fényképet, hogy diszkriminálhassanak, ha cigány vagyok?
Miert lovagolsz meg ezen mindig. Igen diszkrimimacio a peldad szerint. Most boldog vagy?
Nem tudod bizonyitani hogy az volt, a hres kitalal valami mas indokot miert nem hivtak be a ciganyt es kesz. Nincs ügy. Semmit sem tudsz tenni.
Semelyiknél, ez egy fikció, de az Egyenlő Bánásmód Hatóság évente több tíz ügyben marasztal el cégeket, a [link] oldalon keresgélhetsz ezek közt.
Gondolom ha rajtatok múlt volna ezekben az ügyekben se született volna elmarasztalás. Nem is értem miért akarjátok a létező rasszizmust eltussolni. (Ja, de értem.)
Boldog lennék, ha az 54-es válaszoló is értené miről van szó.
"Nem tudod bizonyitani hogy az volt, a hres kitalal valami mas indokot miert nem hivtak be a ciganyt es kesz. Nincs ügy. Semmit sem tudsz tenni."
De, tudom bizonyítani. Ha csak a kép különbözik a két jelentkezésben, akkor be van bizonyítva, hogy a kép alapján történt a diszkrimináció
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!