Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Azért kérnek önéletrajzba...

Azért kérnek önéletrajzba fényképet, hogy diszkriminálhassanak, ha cigány vagyok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
Te pedig neonáci vagy, olyan beszél egyenlőségről aki szélsőségesen antiszemita nézeteket vall?
2020. okt. 1. 14:19
 92/93 anonim ***** válasza:
100%

90: hány cigány munkavállalót alkalmazol a vállalkozásodban...????

ja, hogy nincs is céged, csak a más f...val akarod verni a csalánt.

Tipikus!!!!!

2020. okt. 1. 14:23
 93/93 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. A munkakeresés világa egy elég összetett része a társadalmunknak. Lehetsz te nagyon, de nagyon sok ok miatt elutasítva a külsőségektől a belsőségekig, sőt, azért is, ha a főnök rossz lábbal kelt fel és megvonja a vállát.

Tény, hogy az előítéletek miatt a cigányoknak sokkal nehezebb elérni, hogy felvegyék őket, de erről nagyrészt ők tehetnek, mint egy nép. Ettől függetlenül nem lehetetlen nekik munkát találni, viszont a munkakeresést ne azon a helyen kezdjék, ahol egy magyar embernek is erős protekcióval van csak esélye, hogy egyáltalán látótérbe kerüljön.

Én dolgoztam már sok rendes, dolgos cigánnyal, és olyannal is, aki kleptomániás szinten lopott (nem csak pénzt, hanem evőeszközt, ollót, ilyen semmit nem érő tárgyakat).

2020. okt. 1. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!