Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Azért kérnek önéletrajzba...

Azért kérnek önéletrajzba fényképet, hogy diszkriminálhassanak, ha cigány vagyok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 18:08
 11/93 anonim ***** válasza:
29%
#8: Te valami libsi SJW vagy, igaz? :-DDD
2020. szept. 30. 20:11
 12/93 A kérdező kommentje:

Te nem akarod érteni a törvény szövegét??? Nem miattam alkották a törvényeket, vagy szerinted igen?

2020. szept. 30. 20:12
 13/93 anonim ***** válasza:
70%

8: remélem, a párválasztásnál is abszolút háttérbe szorítod az szóba jöhető partner kinézetét...

:))))

2020. szept. 30. 20:12
 14/93 anonim ***** válasza:
56%

Vállalkozó vagyok, azt az embert veszem fel, akit akarok!

A közszférában meg faszakodjatok a sántákkal-szefósokkal! :D

2020. szept. 30. 20:13
 15/93 anonim ***** válasza:
64%
Úgyis azt fognak felvenni akit akarnak ergo... Feszulj csak úgyis nekik lesz igazuk
2020. szept. 30. 21:45
 16/93 anonim ***** válasza:
79%
Ha azért nem vesznek fel, mert cigány vagy, azt fénykép nélkül is meg tudják tenni, behívnak interjúra, aztán meg nem vesznek fel. Nem kell mindent túlbonyolítani. Sokan vannak, akik egy normális fényképet se képesek az önéletrajzukba rakni, homályos, ezeréves igazolványképet, bulifotóból, családi képből kivágott részletet raknak bele. Na ezeket, akik ennyire igénytelenek, már az elején ki tudják szűrni, kevesebb időt vesztegetnek az interjúkra.
2020. szept. 30. 21:57
 17/93 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem mondja a szemedbe vagy adja tudtodra nyilvanosan hogy azért nem alkalmaz mert cigany vagy akkor semmit sem tehetsz.

Neki joga van azt felvenni akit akar, es joga van batmilyen indokot kitalalni. Ha azt mondja hogy a masikat alkalmazza mert rátermettebb vagy mert jobban megfelel soha az életben nem bizonyitod ra a diszkriminalast. Szerencsére.

Egyebkent ha nekem lenne vallalkazosam, en is szepen diszkriminalnek. Ha nem tetszik, mond a tesvireknek hogy jobb lenne ha elkezdenenek integralodni, mert miattuk teged se akarnak alkalmazni.. 😂

2020. okt. 1. 07:47
 18/93 anonim ***** válasza:
80%

#16: Na igen...!

Botrányos, hogy egyesek képesek mindenféle csücsörítős és hasonló képeket betenni egy CV-be....

És én is említettem tegnap: mindkét félnek jó, ha nem pazarolják egymás idejét....

Egyébként se lehet 100++ jelentkezőt interjúztatni. Ki kell választani a szóba jöhető max. egytucatot, és azok közül választani.

2020. okt. 1. 09:25
 19/93 A kérdező kommentje:

Nem, szerencsére nem vagyok cigány, de megértem őket, nehéz lehet 9 millió magadfajta fasisztával együtt élni.

2020. okt. 1. 10:03
 20/93 anonim ***** válasza:

19: Gratulálok, kedves Rákosi eftás! :-DDDDD

Méltó követője lehetsz... :-s

2020. okt. 1. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!