Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismeri valak Tippmixmagic...

Ismeri valak Tippmixmagic facebukos tipppadó oldalt? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Ne fizzesetek elő, tapasztalatból mondom!! Lehúzás az egész, nem tudsz belőle profitálni!!!!!

2020. szept. 28. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
nincs új a nap alatt
2020. szept. 28. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült magadtól kilogikázni, hogy ezek az oldalak mögött is emberek vannak, akik ugyanúgy hasraütés alapján fogadnak, mint bárki más?
2020. szept. 28. 10:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Jogos, de bedőltem neki,mert kiposztol majdnem minden nap egy nyertes szelvényt.. Utólag jöttem rá, hogy ez napi 10 szelvényből sikerül
2020. szept. 28. 11:18
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
45%

Nade ebből nem jöttél rá, hogy hogyan kell a bukó szelvényekből pénzt csinálni? Adj el hülyéknek 1-1 tippet jó pénzért! Tuti sokkal több jön belőle, mint amennyi nyereményből. És ezt a tanácsot ingyen adtam...

Megjegyzés: jogi szempontból esetleg adódhat problémád a sok "újabb elégedett vásárló"-ból.

2020. szept. 28. 14:34
 5/5 hookuszpook ***** válasza:
Ha már fizetni "szeretnél" azért, hogy nyerj, akkor olyanra fizess, ami tényleg biztos nyerést nyújt. Ezt egy módszerrel tudod csak megoldani. Ha úgy játszol, hogy az eredménytől függetlenül mindenképp nyertes legyen a fogadásod. Hogy ez hogyan lehetséges, azt itt hosszú lenne leírni, de ha érdekel, adok egy honlap címet, ahol részletesen tudsz róla olvasni. Itt nem írhatom le a linket, de ha gondolod, írj privátban, ott elküldöm. Üdv.
2020. nov. 1. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!