Hogyan építitek kapcsolataitokat?
Pl. esküvőn (vagy bárhol) akivel összebarátkoztok bejelölitek a facebookon? Ha igen, ráírtok időnként?
Egy új baráti vagy üzleti kapcsolat esetén - véleményetek szerint - mi számít tolakodásnak és mi nem?
Én általában megkérdezem, hogy bejelölhetlek-e a facebookon vagy engem kérdeznek meg, hogy lehet-e engem facebookon bejelölni. Én természetesen mindenkinek megengedem. Időnként írok, hogy vagy stb...esetleg elhívom őket hozzám egy hétvégére.
Jó lenne mindig újabb közösségi oldalakról tudni - gondoltam az egyik SZAKMAI közösségépítő hálózat igénybevételére, de sosem tudom, hogyan kell helyesen írni.
A facebook jó ötlet lehet, de ÉRTELMETLENNEK TARTOM rögtön azzal a platformmal indítani/kísérletezni... annyira sokféle vegyes dolog található ott, hogy nem igazodom ki a posztokon.
Jobb tehát az óvatosság a facebook-kal kapcsolatban. (Voltak már emiatt értelmetlen összetűzéseim...)
Majdnem a "legmegbízhatóbb" ismeretségeim lettek oda a facebook alkalmazások átláthatatlan zűrzavara miatt.
Ui: egyházi körökben építettem ki kapcsolatokat. (Amelyikkel kapcsolatban meggyőződök a végleges párbeszéd képtelenségről azt hagyom a csudába. Minek erőlködni hosszú éveken át, amikor ÚGYIS A KÖNYÖKLÉS megy?!)
Valódi kapcsolatokat nemcsak kiépíteni nehéz, hanem táplálni is, mert nagyon különbözőek az emberek, és már az egymás megismerése is rengeteg időt követel a bizalomról ami a legtöbb esetben a legdrágább, már nem is beszélve. Ezért kapcsolatteremtésre olyan közeget kell találni ahol nem számít a társadalmi, faji, esetleg felfogásbeli különbség, mert van ami összekössön, és a közeg megkövetel egyfajta alapköteléket és becsületességet.
Ilyen lehet például a hivatásos sport, és az egyenruhás hivatásos munkák, vagy a tudományos élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!