Ez a 3 nyelv együtt mennyire fontos, jó?
Angol — nagyon fontos
Német — nagyon hasznos, hiszen rengeteg a német cég Magyarországon és Ausztria, Németország az elsődleges munkaerőpiaci célországok, ha ki akarnál menni dolgozni
Spanyol — teljesen felesleges, érdektelen, soha életedben nem fogod semmire használni
Orosz — nem fontos, de ennek még van valami értelme
Francia — nem fontos ez sem, de ez hasznos a világ egy egész nagy részén és az EU adminisztrációban is, illetve kulturálisan is érdekes
Összefoglalás: nagyon kevés embert ismerek, aki ténylegesen beszél is 3 nyelvet rendesen. Feküdj rá az angolra és németre és ezekben juss el C1 szintre. Utána esetleg hobbinak még valami.
Ez teljesen attól függ, mit akarsz kezdeni a nyelvekkel. Csak azért, hogy beszéld, egyiket se muszáj megtanulni. Munkád is attól függ, hogy mit akarsz csinálni, attól függ, hogy lesz-e. Akarhatsz japán tolmács lenni spanyol-angollal, érted.
Továbbra sem értem, mit akarsz kezdeni velük?
Én hobbi tanuló vagyok, épp ezért nem is hajtom, élvezem a tanulást és kész. De ha azt kérdezed, hogy "mennyire fontos", akkor ezt nem lehet megválaszolni anélkül, hogy tudnánk, hogy mihez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!