Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elállok egy terméktől, de...

Ha elállok egy terméktől, de nem térítik vissza az árát, akkor visszaküldik a csomagot?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy rendeltem egy ruhát a Factcool-ról. Anyaghiba van az elején, sajnos elég feltűnő helyen és szeretném visszaküldeni. Cserélni nem akarom, mert egyébként sem egy olyan minőség, mint amire számítottam. Viszont az oldalukon azt írják, hogy hibás termék árának a visszafizetését elutasíthatják. Ilyen esetben visszaküldik nekem a ruhát, hogy tartsam meg vagy így jártam, se ruha se pénz? :D Lehet buta kérdés, de sosem voltam még ilyen helyzetben, szóval fogalmam sincs ilyenkor mi történik.
2020. szept. 8. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha gyári hibás a termék, akkor kötelesek kicserélni.

Emailben jelezd az elállást és fotót csatolj mellé a hibáról.

Próbáld meg megbeszélni velük, hogy mi legyen a termékkel. Ne küldd vissza, ha nem egyeznek bele, mert akkor se pénzed nem lesz, se ruhád - így viszont, ha kekeckednek, akkor a fogyasztóvédelemnél jelezheted a hozzáállásukat, a panaszodat.

2020. szept. 8. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk az oldalukon nem találtam olyant, hogy ha hibás a termék, akkor nem fizetik vissza a pénzt - lehet, valamit félreértettél. Elég korrekt a hozzáállásuk: 60 napig lehet visszaküldeni, stb.

Lehet, erre gondoltál?

"Amennyiben a visszaküldött áru megrongált vagy használt a FACTCOOL elutasíthatja a pénzvisszafizetést és a csere lehetőségét. "

" [link]

2020. szept. 8. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen, erre a részre gondoltam, hogy "megrongálódott..." Egyébként nekem is teljesen korrektnek tűnnek, csak sajnos ugye nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam. Emiatt picit félek, hogy mi van, ha mégse utalják vissza az árát. Aztán se ruha, se pénz nem lesz. :D Mindenesetre emailt írok nekik, csak gondoltam hátha járt már valaki úgy, hogy nem kapta vissza és tudja mi a menete.
2020. szept. 8. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Az emailhez feltétlenül csatold a fotót a ruha hibájáról.

Az fontos, mert akkor ők is jobban képben vannak.

2020. szept. 8. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!