Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet e azt a decathlon-ban...

Lehet e azt a decathlon-ban hogy csak egy terméket küldünk vissza?

Figyelt kérdés
Rendeltünk 3dolgot decathlonbol. És csak egy foci cipőt szeretnénk vissza küldeni. Nem méret cserére hanem úgyhogy vissza kapjuk a pénzt. Nem mérettel van a bal hanem azzal hogy kényelmetlen. És szeretnénk helyette venni egy újat. Neten rendeltünk. De nem tudjuk hogy boltba vigyük vissza vagy online küldjük vissza. Szerintetek?

2020. jún. 14. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ávételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól. Elég csak a nem kért terméket visszajuttatni. Ennek a költsége viszont tégedterhel.
2020. jún. 14. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Már több mint 1 hónapja rendeltük
2020. jún. 14. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg kérdezhetem ki vagy?
2020. jún. 14. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rendelés számít, hanem az a nap, amikor kézhez kaptad.

Én a válaszoló vagyok.

2020. jún. 14. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Mivel már ugye több mint 14 napja kaptam készhez, akkor hogyan tudnám vissza cserélni? Kell hozzá valamilyen ők?
2020. jún. 14. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Decathlon oldalán le van írva minden:

"Kérjük vedd figyelembe, hogy használt, kipróbált termékek esetén az ÁSZF-ben leírtak alapján, 14 nap áll rendelkezésedre, hogy jelezd felénk elállási vagy csere szándékodat és további 14 nap van a visszaküldésre.

Amennyiben a termék nem használt, nem mosott vagy öblített, illetve rendelkezik az eredeti címkével, akkor az elállási és a csere szándékodat 365 napon belül tudod jelezni és ezt követően további 14 nap alatt kell eljuttatnod hozzánk.

Kipróbáltad a terméket, de nem vagy vele elégedett?

Amennyiben rendeltetésszerű használat közben kiderül, hogy nem megfelelő a termék számodra, így nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, akár online, akár áruházban vásároltál:

1. akkor 365 napon belül látogass el bármelyik Decathlon áruházunkba,

2. igazold vásárlásodat Decathlon Sportközösségi profillal

3. és kicseréljük egy ugyanolyan célú, számodra megfelelőbbre.

Kérjük vedd figyelembe, hogy csak Decathlon saját márkás termékekre vonatkozik, rendeltetésszerű használat mellett felmerülő elégedetlenségre, amennyiben a termék jellegének, tulajdonságának megállapításához szükséges használatot nem haladta meg.

Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg ezen követelményeknek, a Decathlon csapata fenntartja a jogot az elutasításra vagy az egyoldalú értékcsökkentésre."

2020. jún. 14. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!