KiK textil és non-food üzletekben dolgozók: mennyi törött/sérült tárgy érkezik az üzletbe?
Figyelt kérdés
Remélem jó helyre írtam a kérdést.
KiK raktárában dolgozok (RLS) és csak kíváncsiságból kérdezem, hogy milyen állapotban érkezik meg az áru. Mert látni pár érdekes esetet a rakárban (borulások, stb.).
És még annyit kérdeznék, hogy a fekete fóliával mit csinál az üzlet?
2020. szept. 3. 16:22
1/3 anonim válasza:
Erre mindig az a válasz hogy túl sok.
2/3 anonim válasza:
Kicsit sem veri ki a szememet hogy a konkurencia áztatni akarja a kiket áskálódó kerdések tömkelegével a kikről. Biztosan nagyon rafkósnak érzed magad, de látom nem nagyon ugranak rá, hogy fröcskölődjenek a kikre meg a pepcora. Normális árakon kell árúsítani és akkor majd nektek is több vásárlótok lesz. Nem tudom miert fáj, bevétel ugyanannyi összejön nektek, csak kevesebb vásárlóból. Nekem még nem volt minőség problémám egyetlen Kik árútól sem, hogy a többi áskálódó kerdésedre is válaszoljak. :))) Tagadj csak, írogasd szépen hogy te nem is azért, azért sem jövök vissza elolvasni. Pá!
3/3 A kérdező kommentje:
Ha visszajössz, ha nem megkérdezhetem, hogy neked meg mi bajod?
2021. szept. 29. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!