Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi euró nak...

Szerintetek mennyi euró nak kellen lenni a bankszámlán hogy már mondhatja valaki magáról ,hogy gazdag??

Figyelt kérdés
tudom hülye kérdés ,de szerintetek mennyi euróval kell rendelkezni annak az emberek aki már nagyon gazdagnak mondhassa magát akinek már tényleg nem számítt a pénz??
2020. aug. 31. 20:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
jaj értem bocs de álmos vagyok
2020. szept. 1. 08:45
 22/25 anonim ***** válasza:
53%

nekem van 1,9 millió euróm , nem érzem magam ghazdagnak, mi9vel a házam csak kb 1,1 millió eurót ér az autóüm 100 ezret sem... arayam is csak kb 300 ezer eurót ér.

18/f vállalkozó programozó mérnök orvos tipikus gyk kommentelő

2020. szept. 1. 08:46
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

A különbség megint az hogy én igazat írtam. Autóm sose volt, hogy elszivja a félretenni szánt keret egy részét.

Az arany nem jó befektetés (lehet ezzel vitatkozni tény, de én sosem abban gondolkodtam)

Jelen gazd helyzetben pedig én házat sem vettem szándékosan.

Gyereket sem akarok vállalni mindaddig amíg nem érem el a célom. Ez nekem egy egyéni személyes cél, hogy nálam megszakadjon a generációs anyagi probléma ami a szüleimnel még jelen volt.

Lehet felhaborodni meg hitetlenkedni, én csak írtam hogy elérhető, és a kérdésre válaszolva, hogy számomra mi az ami eleg, bár nem lepődök meg a fenti valaszokon.

2020. szept. 1. 08:51
 24/25 anonim ***** válasza:
66%

Csak hogy erzekeltessem újra, 34 éves vagyok, 12 év munka van ebben, volt több év amikor a főállású szabikat is munkára fordítottam egy másik temakorben, és a hétvégék se voltak szabadok. Ennek az egésznek ára volt.

Ugyanakkor itt fejeztem be, kár volt ide írnom, mert csak a lepontozas jön tőletek.

Kívánok sikereket.

2020. szept. 1. 08:55
 25/25 A kérdező kommentje:
aha azt mondo hogy nem aranyban gondolkodtál jó befektetés akkor miben szerinted miből lehet megazdagodni?? véleméyned szerint ha akor írd légyszives privátba!!
2020. szept. 1. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!