Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi euró nak...

Szerintetek mennyi euró nak kellen lenni a bankszámlán hogy már mondhatja valaki magáról ,hogy gazdag??

Figyelt kérdés
tudom hülye kérdés ,de szerintetek mennyi euróval kell rendelkezni annak az emberek aki már nagyon gazdagnak mondhassa magát akinek már tényleg nem számítt a pénz??
2020. aug. 31. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Nekem jelenleg 60 milla van a befektetési számlámon, nagyjából akkor gondolom majd hogy nem számít annyira a penz ha ez az összeg eleri a 100at, onnantól már kivehetek évente annyit amit a hozamok lefölöznek.

22 éves korom óta az vot a terv hogy 50 évesen nyugdíjba menjek, most vagyok 34, lehet előbb is meglesz a terv.

A fenti atszamolva (nagyjából közép árfolyammal) legyen mondjuk durván 300.000 eur.

Most jobb?

Ahogy írtál, relatív, de ekkora összeget bőven lehet minimális kockázattal "önfenntartóvá tenni" anélkül hogy az öreg 4%os szabályt követnénk.

2020. aug. 31. 21:58
 12/25 A kérdező kommentje:
és hogy j=ott neked annyi össze??
2020. aug. 31. 22:22
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Pénzügy számvitelt tanultam angol nyelven, mellette pedig oroszul is.

Konyvvizsgaloként kezdtem egyetem után, aztán mellette autodidakta módon programozni is tanultam. Eközben persze a fizum x százaléka folyamat ment már félre.

A 4. Évtől már a programozásbol is volt bevételem nem csak a foallasombol, így az is full ment bele a befektetési keretbe.

Jelenleg egy újabb passzív jövedelmi forrás után kutatok, eddig kevés sikerrel, de még nem értem el a célt hogy hatradoljek.

2020. aug. 31. 22:27
 14/25 anonim ***** válasza:
4%

BS. Csak nagy szavakat használsz, hogy a kérdező csak a számokat értse.

"onnantól már kivehetek évente annyit amit a hozamok lefölöznek." - értem, mit akartál írni, de ennek a mondatnak a világon semmi értelme.

"Jelenleg egy újabb passzív jövedelmi forrás után kutatok" - a leírtak alapján nincs passzív jövedelmed, szóval nem újabb után kutatsz.

2020. szept. 1. 04:25
 15/25 A kérdező kommentje:
piha még összevesztek
2020. szept. 1. 08:22
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem veszünk össze, az iylwn kommenteket ignoralom, leevn hogy ismeretlenül írt ilyet. :)

Semmi bizonyítani valóm nincs. Ha érdekel több, privátban szívesen beszélgetek veled, de nem ilyen hitetlenek előtt.

2020. szept. 1. 08:29
 17/25 anonim ***** válasza:

Oke mégsem ignoralom, mert fáj ha egy ember buta. :)

A kiemelt mondatnak van értelme, sajnálom ha neghaladja az intelligenciad. :)

Számold ki, a foallasom egyelőre megtartottam, de az nem passziv, a második már az, és így jön egy harmadik. Nem igazán sikerült itt alátámasztott ervelned, hiszem a másodiknál nem emeltem neked ki miért passzív azóta.

Egy jó tanács az életre, ne állj meg a tanulásban soha, illetve esetedben a személyiség fejlesztest is javaslom :)

Boldogabb leszel hidd el ;)

Szép napot!

2020. szept. 1. 08:33
 18/25 A kérdező kommentje:
én nem vagyok buta
2020. szept. 1. 08:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Ajj istenem, nem neked írtam, szöveget értelmezni senki nem tud már?
2020. szept. 1. 08:43
 20/25 anonim ***** válasza:
A privát rész ment csak neked :)
2020. szept. 1. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!