Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy könyvelhess...

Mi kell ahhoz hogy könyvelhessek taxisoknak?

Figyelt kérdés

Jelenleg főállában dolgozom pénzügyi területen lassan 6 éve. nevelő apukánm taxisofőr és elgondolkodtam, hogy amit a könyvelőjének fizet én azt megcsinálnám neki kevesebbért, mindenki jól jár, plusz tudna nekem hozni még embereket akikét csinálhatnám.

Mérlegképes könyvelőim, dipIFR, mindenem van (utóbbi mondjuk ehhez sok is)

Mi kell ahhoz hogy ebbe belevághassak a főállásom mellett? (az adózási rész az asszem emgvan)

2020. aug. 29. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Tudás kell. Márpedig ha ez a kérdés felmerül, és ráadásul laikusokat kérdezel a gyk-n, akkor tudásod nulla van. Bocs.
2020. aug. 29. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Na te aztán ismersz. Primitiv f..asz. Nem a könyvelői tudásommal van a baj, értelmezd a kérdést öreg.
2020. aug. 29. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
De. Ugyanis alapvető, hogy tisztában legyél azzal, mi kell hozzá. Nem kellene olyan könyvelő, akinek erről fogalma sincs. Szégyen, hogy elméletileg kolléga vagy.
2020. aug. 29. 22:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, értelmezd mit kérdeztem.....

Szégyen inkább a szövegértés hiánya.

Szép napot.

2020. aug. 29. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Már ne is haragudj, de alap, hogy tudni kéne mi is kell hozzá, ha már ilyen bátran csakúgy elkezdünk könyvelgetni, vállalkozás meg minden nélkül....
2020. aug. 29. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként a taxisok könyveléséhez pont ugyanaz kell mint bármi más könyveléshez...
2020. aug. 29. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Ember, se az adózáshoz nem értesz, se az szvt-t nem nagyon olvastad még, ha ilyen kérdést felteszel.
2020. aug. 29. 22:18
 8/9 A kérdező kommentje:
LOL :D
2020. aug. 29. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Arrogancia és butaság, szakmai felkészületlenség. Csóri taxisok...
2020. aug. 29. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!