Rendelt-e már valaki az S-mania.com oldalról?
Nemrég rendeltem tőlük, de nagyon aggaszt a webshop. Eddig úgytűnik, hogy egy kamu az egész. Nem lehet az ügyfélszolgálattal kommunikálni. Egyszer írtak vissza, de akkor sem a kérdésre válaszoltak.
Maga a webshop inkább olyan, ami nagyon tukmálja a terméket az emberre. Amatőr a weboldal. Gyanúsan csak áradoznak a facebook felhasználók, de nem lehet leellenőrizni a vélemények eredetét. A termékek megnevezése nem egyértelmű. Egy termék egy képen pl 100db/pack mennyiséggel van feltűntetve, de ez leírva sehol nem szerepel. Sok ehhez hasonló félrevezető utalás szerepel még.
Szóval van olyan aki vásárolt már tőlük és meg is kapta amit a csomagot?
SAJNOS rendeltem , most először és UTOLJÁRA.
Több cégtől rendeltem eddig online, mindig korrekten jártak el.
Az, hogy a termék nem nyerte el tetszésemet, az egy dolog.
Viszont az általuk ajánlott "Télapó Meglepetése" opció + 1750,- HUF plussz költség fizetése esetén, valóban meglepetés!!?
Élve ezzel a lehetőséggel, így rendeltem meg a kívánt terméket.
A mai napon szállították ki és kifizettem az emelt összeget.
A meglepetés az volt, hogy semmi pluszt nem tartalmazott a csomag a terméken kívül, vagyis fizzettem extra 1750,- Forintot a semmiért, felháborító.
A terméket vissza akarom küldeni/ a hogyanjára nem látok opciót/ a fentiek és a bizalomvesztés miatt.
NEM AJÁNLOM SENKINEK
SOHA TÖBBET! Rendeltem egy konyhai mosogató zuhanyfejet. 8.295,-Ft volt. Az egész egy rendkívül rossz minőségű műanyag fej, amely nem is használható. Hiába próbáltam az ügyfélszolgálatot elérni, semmire nem reagáltak.
Az egész s-mania átverés! NE RENDELJETEK TŐLÜK!
#átverés #s-mania #becsapás #webshop
Ne rendeljetek semmit!
A fotók manipuláltak, a szerszámok használhatatlanok, ráadásul drágák.
Elcseszték a szállítási címet, majd megkérdezték: sikerült-e nekem elintéznem?
A szállító cég telephelyén vettem át a termékeket, ugyanakkor a szállítási díjat kifizettem.
Gyakorlatilag lehúzás az egész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!