Havonta mennyit költesz etkezesre egyedulallokent?
Én 100-120-at simán elköltök havonta, de szinte csak kifőzdében, étteremben étkezem. Ha itthon főzök, akkor mindig valami extrát. :)
Anyukám simán kihozza 40-ből és mindig csodálkozom is rajta, hogy tudja megoldani. Ő hétköznap menüt rendel egy helyi iskolától, vagy nem tudom honnan, hétvégente főz általában húsos ételeket (töltött káposzta, rántott dolgok, pörkölt, ...).
Szóval fölösleges ezen vitázni, mert lehet élni így is-úgy is. Aki akar, vagy sajnos rá van kényszerülve, az ki tudja hozni 40-ből. Aki megengedheti magának az éttermet és nincs kedve főzőcskézni, az simán még 300-at is elkölthet egy hónapban csak kajára. Pláne, ha drágább netpincéres éttermekből rendelget.
Kedves 4.! 1. Nem értem miért kell ilyen roppantul bunkón viselkedni valakivel, aki semmi tiszteletlenséget nem mondott!
2. Most komolyan leszólsz valakit, csak mert te nem tudsz bánni a pénzzel ő meg igen?
12# Ő csak leosztotta számokban. Hogy lehet 390 ft ból ebédet főzni? Mi ebben a leszólás?
Ez kb olyan mint amikor a kormány odanyomja neked hogy 44 ezerből ki lehet jönni.
Számolj utána. Neked sem olcsóbb az élelmiszer és másnak sem. Ennyiből lehetetlen normálisan étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!