Érdemes most lakást venni? A bankban a pénzem semmit nem ér, mik a kilátások a jövőre? SOS!
Szeretem ezeket a feltételezéseket. Ha az itteni és általában mások véleményére hallgatunk, még mindig nem lenne saját lakásunk. Három éve vettük, a mostanihoz képest nagyon nagyon jó áron, de már akkor is huhogott mindenki, hogy ebben a felfelé ívelésben hülye aki vesz.
Én azt mondom nem tudhatod mit hoz a jövő. Ha van rá pénzed, vegyél. Igen, valós félelem, hogy mi lesz a moratórium végén, de honnan tudjuk, hogy nem hoznak valamilyen intézkedést, amivel könnyebbé teszik pl. a családok életét, így ha bedőlés lesz is, nem tömeges.
Én azt mondom ebben a kérdésben csak is a saját megérzéseidre hallgass. A jövőbe sajnos senki nem lát sem itt, sem máshol.
" lejár a hitelmóratórium ott kezdődnek az érdekes dolgok"
Fejtsd ki pls...
Pfff 😂😂😂 megint egy hozzáértő ugye? Nem fog senkinek se bedőlni ne izguljál... Nem fog emelkedni a havi törlesztő ne izguljál.
Aki rendesen fizeti/ fizette a hitelt annak eddig se volt gond. Aki meg nem tudja az tud segítsêget kérni azért van az a szájbavert törlesztési biztosítás... Meg nem a legócskább bankhoz kell menni...
Üdv, egy hozzáértő aki ott dolgozik 😱😱😱
Kedves 3-as,
Elég szar banknál dolgozhatsz, ha nálatok ezt nem látják át, de gondolom valami hitelügyintéző-takarító kombó lehetsz.
Üdv, egy banki dolgozó ingatlanbefektetési területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!