21/30 anonim válasza:
A volt barátnőm eü-s dolgozó és anno maradt nálam tőle egy tucat szájmaszk (nem kínai), gumikesztyű (ez sem kínai), fertőtlenítő kendő. Szerencsém van, mert még mindig nem kellett vennem, elég tartósak.
22/30 anonim válasza:
0 Ft. Kaptunk kezdetben 5-öt a szomszédtól, aztán talán 3-at a cégtől (mind a sima kék orvosi), azzal vígan elvagyunk 3-an. Nem tervezünk erre pénzt kiadni. Van itt annyi minden, amit meg kell venni, hogy inkább ha ezek végleg tönkremennek, akkor csinálok valamilyet itthon régi függönyből, aztán jó éjt.
23/30 anonim válasza:
Azért "megnyugtató", hogy az egészségügyi dolgozók egy része hazahordja a kórházakból az eszközöket dobozszámra...
24/30 anonim válasza:
23-as, azért nem teljesen így van, én kórházban dolgozom és még a napi 1 maszkot is felírják hogy elvettem .
25/30 anonim válasza:
24, csak az itteni válaszokra írtam:
"A volt barátnőm eü-s dolgozó és anno maradt nálam tőle egy tucat szájmaszk (nem kínai), gumikesztyű (ez sem kínai), fertőtlenítő kendő. "
"Semennyit, anyum hozott a kórházból."
"0. Kórházban dolgozom, volt otthon két doboz a járvány kezdetekor."
"0 forintot. Kórházban dolgozom, hoztam el onnan."
ezeknél a válaszolóknál el maradt a felírás...
26/30 anonim válasza:
Igazad van, egyébként én is hoztam magamnak el de csak 1-2 darabot.
Aki elhozza benne van,hogy miért vegye meg 300 ft-ért a 20 ft-os maszkot ha hozhat ingyen is. Bár bunkóságnak tartom tucatszámra elhordani, ha nem írnák fel nem hoznák többet akkor se.
27/30 anonim válasza:
Anyám eü-ben dolgozik, náluk mindenki kapott egy teljes dobozzal, hogy hazavigye. Mert ugye fontos volt, hogy ne betegedjenek le járvány alatt.
28/30 anonim válasza:
De ezek 1x használatos maszkok. Van aki meg hetekig hordja....
29/30 anonim válasza:
Pár száz forintot. Vartam szűrős maszkot ami mosható.
30/30 anonim válasza:
Semennyit, mikor kezdődött ez a mizéria akkor itthon túrtam egy ilyen tipik kéket, nemtudom honnan volt, március óta be az van bedobva a kocsiba, eddig egész jól bírja :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!