Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit költöttél március óra...

Mennyit költöttél március óra maszkra?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 12:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%
A volt barátnőm eü-s dolgozó és anno maradt nálam tőle egy tucat szájmaszk (nem kínai), gumikesztyű (ez sem kínai), fertőtlenítő kendő. Szerencsém van, mert még mindig nem kellett vennem, elég tartósak.
2020. aug. 8. 02:22
 22/30 anonim válasza:
0 Ft. Kaptunk kezdetben 5-öt a szomszédtól, aztán talán 3-at a cégtől (mind a sima kék orvosi), azzal vígan elvagyunk 3-an. Nem tervezünk erre pénzt kiadni. Van itt annyi minden, amit meg kell venni, hogy inkább ha ezek végleg tönkremennek, akkor csinálok valamilyet itthon régi függönyből, aztán jó éjt.
2020. aug. 8. 21:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért "megnyugtató", hogy az egészségügyi dolgozók egy része hazahordja a kórházakból az eszközöket dobozszámra...
2020. aug. 8. 22:18
 24/30 anonim válasza:
58%
23-as, azért nem teljesen így van, én kórházban dolgozom és még a napi 1 maszkot is felírják hogy elvettem .
2020. aug. 8. 22:21
 25/30 anonim ***** válasza:

24, csak az itteni válaszokra írtam:

"A volt barátnőm eü-s dolgozó és anno maradt nálam tőle egy tucat szájmaszk (nem kínai), gumikesztyű (ez sem kínai), fertőtlenítő kendő. "

"Semennyit, anyum hozott a kórházból."

"0. Kórházban dolgozom, volt otthon két doboz a járvány kezdetekor."

"0 forintot. Kórházban dolgozom, hoztam el onnan."

ezeknél a válaszolóknál el maradt a felírás...

2020. aug. 8. 22:27
 26/30 anonim válasza:
58%

Igazad van, egyébként én is hoztam magamnak el de csak 1-2 darabot.

Aki elhozza benne van,hogy miért vegye meg 300 ft-ért a 20 ft-os maszkot ha hozhat ingyen is. Bár bunkóságnak tartom tucatszámra elhordani, ha nem írnák fel nem hoznák többet akkor se.

2020. aug. 8. 23:17
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Anyám eü-ben dolgozik, náluk mindenki kapott egy teljes dobozzal, hogy hazavigye. Mert ugye fontos volt, hogy ne betegedjenek le járvány alatt.
2020. aug. 9. 00:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
De ezek 1x használatos maszkok. Van aki meg hetekig hordja....
2020. aug. 9. 14:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Pár száz forintot. Vartam szűrős maszkot ami mosható.
2020. aug. 10. 22:32
 30/30 anonim válasza:
Semennyit, mikor kezdődött ez a mizéria akkor itthon túrtam egy ilyen tipik kéket, nemtudom honnan volt, március óta be az van bedobva a kocsiba, eddig egész jól bírja :DD
2020. aug. 11. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!