11/30 anonim válasza:
Nekem egyébként is mindig van otthon, pont januárban, repülőút előtt vettem egy dobozzal.
12/30 anonim válasza:
2 textil maszkot kaptam a munka helyen, és vettem 2maszkot 1400huf volt a kettő.
13/30 anonim válasza:
0.
Kórházban dolgozom, volt otthon két doboz a járvány kezdetekor. (Akkori áron 50000-et ért :O )
A férjem a munkahelyén kapott 5 eldobhatót.
14/30 anonim válasza:
0 forintot
Volt otthon Kínaából rendelt (300 forintért rendeltem 100 daranot 2 éve, abból még volt), meg anyu varrt kettőt
15/30 anonim válasza:
Semmit. Loptam 2 moshatót kínaiból
16/30 anonim válasza:
Egyébként az megvan, hogy 2 moshatót a végtelenségig használhatod váltogatva? Én is azt teszem. Először csak egyet loptam kínaiból, de aztán még egyet megejtettem, hogy teljesen védett legyek érted
17/30 anonim válasza:
Nekem két mosható van, bár én nem loptam őket. Igaz, itthon dolgozom, keveset járok el, így mosva is egyszerre vannak; mindkettő nálam szokott lenni, mert már volt, hogy sárba ejtettem az egyiket.
18/30 anonim válasza:
5700ft- ot,de csak azóta használom,amióta kötelező.
2 ruha: 1300ft/darab.
Egy komolyabb,azt hiszem KN95- ös(ezt őszre félretettem).
2*300 ft egyszer használatos.
Majd ez volt akciós 100ft darabjáért,ekkor vettem öt darabot,ebből még van.
20/30 anonim válasza:
0 forintot. Kórházban dolgozom, hoztam el onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!