1/30 anonim válasza:
Semennyit, anyum hozott a kórházból.
2/30 anonim válasza:
30ezer körül
20 db ffp2-es (akkor még 990 volt, most már 500 alatt van)
8 db textil
3/30 anonim válasza:
A legnagyobb hiányban 5 db fekete ffp2 maszk volt 10 ezer Ft, utána vettem 2 textilt 1000 ért, azokat mosom, váltogatom.
4/30 anonim válasza:
3 x 10 percet.
Megvarrtam otthon lévő anyagmaradékokból.
5/30 anonim válasza:
0 forintot. Munkahelyen kötelező volt, ki kellett volna dobni nap végén, de mind hazavittem és azt használtam a boltokba. De ha ez nem lenne, akkor azz használtam volna, amit ingyenesen bedobtak mindenki postaládájába, csak az nem tetszett
7/30 anonim válasza:
Semennyit. Amit az önkormányzat adott, az van, nem igazán használok, nem járok olyan helyekre, ahol kellene.
8/30 anonim válasza:
Anyósom varrt néhányat. 2 eldobhatósat vettem, betettem az autóba, ha véletlen elfelejtenénk vinni, de egyelőre nem volt rá szükség.
9/30 anonim válasza:
Kezdetben kaptam eldobhatósat munkahelyről.
Később vettem 3 anyagmaszkot, mert nem szeretem a felesleges pazarlást. Azóta ezeket használom: 2x850Ft + 1x1300FT. Így összesen március óta 3000Ft-ot.
10/30 anonim válasza:
Felénk csak ilyen egyszerhasználatos maszkokat dobáltak be, van aki a, t hordja 4 hónapja.... Baromi higiénikus mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!