Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen bevételi forrásokat...

Milyen bevételi forrásokat tudtok?

Figyelt kérdés

Szeretnék többlábon állni, ezért kérdezem. Leírom, amit tudok:

1. Munka. Ez evidens, nem kell magyarázni.

2. Közösségi média. Most ezért minimum 1 beszólás jönni fog, de ha valaki rendelkezik 10k-20k követővel, vagy az fölött, az már kaphat ingyen cuccokat, zsebpénzt szponzoroktól. Ha növekszik a követőszám, azzal együtt növekszik a bevétel. Ügyesnek kell lenni.

3. Ingatlan bérbeadása. AZ egyik legjobb, de örökölni kell hozzá, vagy tőkésnek kell lenni.

4. Saját vállalkozás indítása. Ez is munka, lényegében másodállás.

5. Befektetés. Ehhez is tőkésnek kell lenni. Részvény, ingatlan stb.

+1: Önfejlesztés. Tanfolyamok, továbbtanulás stb.

Mi jut még eszetekbe? :)

2020. aug. 5. 22:23
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszi, persze hirdetem magam. :)

De én most ezek mellett gondoltam más bevételi forrásokra.

2020. aug. 25. 18:42
 22/35 anonim ***** válasza:
36%
Hogy jön ide, hogy hirdeted magad?
2020. aug. 26. 13:53
 23/35 A kérdező kommentje:
Mármint a szolgáltatást :D Úgy jön ide, hogyha közmösként nincs közösségi médiád, máris befuccsolsz. Ez valószínű más szolgáltatásokra is igaz. Sőt, a legminőségibbeknek saját weblapjuk is van, nem csak valami FB-s vacak :D (sajnos ott még nem tartok, de egyszer majd)
2020. aug. 27. 17:12
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk azt nem tudom, hányan keresnek fészen körömötleteket, meg hányan youtubeon, de tény, hogy a facebook csak keresni meg videózni igazán gyötrelem. Fizetett hirdetésre állítólag jó lehet, ha nagyon sebészi pontossággal be tudod határolni a hirdetés célközönségét.
2020. aug. 28. 01:38
 25/35 A kérdező kommentje:
Persze, ezt tudom. Kicsit elhatárolódtunmk a kérdésemtől :D
2020. aug. 28. 01:56
 26/35 anonim ***** válasza:
79%
Annyira nem: a yt-ra termelést értem videózás alatt, sok kellemes ingyenes okossággal, és egy kis fizetős bennfentes tartalommal, amire nagyon megéri befizetni. Esetleg némi hardcore tudás drágábban. Ebben az a jó, hogy egyszer teszed bele az időt, aztán folyamatában többszörösen képes visszahozni. Főleg ha szép leckékbe van szedve egy kellemes külön webhelyen.
2020. aug. 28. 12:08
 27/35 A kérdező kommentje:
Még nincs annyi tudásom, meg már annyi minden elérhető in gyen, hogy semmi olyan különleges tudásom nincs, amit eladhatnék. Röviden, tömören te a tanárságról írsz. Ez is jó, és valszeg hasznos valakinek, ment a zöld.
2020. aug. 28. 23:25
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Full kezdőknek szóló, rövidre vágott, csak feliratozott kis időnyerő tutorial klipekkel is meg lehet indítani, ne legyen már ennyire nehéz! :)
2020. aug. 31. 11:41
 29/35 A kérdező kommentje:
köszi, de én nem vágyom most videós karrierre.
2020. szept. 2. 22:01
 30/35 anonim ***** válasza:
Akkor ott tartunk, hogy miben vagy még elemedben?
2020. szept. 2. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!